Žvaigždės:jų šventės fantastiškos, o liūdi kaip visi mirtingieji

Tolimiausi pasaulio kampeliai, egzotiški kraštai – Naujuosius metus žinomi žmonės sutiko ten, kur tikrai norėtųsi pabuvoti ne vienam. Šįryt į Dubajų, Jungtinius Arabų Emyratus išskrido renginių organizatorė Kristina Kaikarienė. Šiandien ji švenčia ir 50-ąjį jubiliejų.

Dizaineris Juozas Statkevičius (dešinėje) Naujus sutiko Londone, o stilistai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius - Vilniuje.<br>Nuotr.iš asmeninio albumo
Dizaineris Juozas Statkevičius (dešinėje) Naujus sutiko Londone, o stilistai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius - Vilniuje.<br>Nuotr.iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 7:25 AM

Kelionės – jos šeimos staigmena. Kristina Naujuosius sutinka ir gimtadienį dažnai švenčia kelyje. Moteris patenkinta praėjusiais metais ir tetrokšta, kad šie būtų ne ką prastesni.

Anksčiau už esančius Lietuvoje Naujuosius sutiko fotografas ir verslininkas Marius Jovaiša – fejerverkais su šeima grožėjosi Australijoje, Melburne.

Dizaineris Juozas Statkevičius atsidūrė liūdėti neleidžiančiame mieste Londone.

Vietname šiuo metu esantis aktorius Leonardas Pobedonoscevas Naujuosius sutiko be šampano ir fejerverkų, bet jausmas širdyje buvo ne ką mažesnis nei švenčiant su tradiciniais atributais.

Menininkai Jurga Karčiauskaitė-Lago su vyru Lino bohemišką šventę surengė savo namuose Vilniuje.

Stilingiausi Vilniaus klubinėtojai – stilistai Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, verslininkė Rasa Arlauskienė – sukosi legendiniame restorane „Stikliai“, viešbučiuose „Ramada“, „Kempinski Cathedral Square“.

Tik štai kad liūdna, neslėpė socialinių tinklų žvaigždutė Monika Šalčiūtė. Daugiausia sekėjų socialinėje paskyroje turinti mergina, reikia tikėtis, atrado, kas praskaidrintų nuotaiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.