Į „Mis visata“ vyksianti P. Belousova ragina balsuoti jau dabar

Konkurso „Mis Lietuva“ pirmoji vicemis Patricija Belousova šiuo metu intensyviai ruošiasi jau šį mėnesį vyksiančiam tarptautiniam grožio konkursui „Mis visata“.

Ne viskas priklauso nuo Patricijos – internetu vyksta balsavimas, kurio metu visos gražuolės varžosi dėl publikos simpatijų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ne viskas priklauso nuo Patricijos – internetu vyksta balsavimas, kurio metu visos gražuolės varžosi dėl publikos simpatijų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2015, 4:58 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 4:43 AM

„Ruoštis sekasi puikiai, – gerų emocijų neslėpė Patricija. – Atrodo, apie viską pagalvojau, viską turiu. Beliko tik pačias svarbiausias sukneles pasiimti: finalinę iš Liutauro Salasevičiaus ir tautinę suknelę iš Eglės Modzeliauskienės.“

Kol kas P.Belousova jau padarė viską, ką galėjo, kad sublizgėtų tarptautiniame konkurse. Tačiau ne viskas priklauso nuo jos pačios – internetu vyksta balsavimas, kurio metu visos gražuolės varžosi dėl publikos simpatijų. Balsuoti galima kasdien, o per dieną galima atiduoti net penkis balsus. Juos galima paskirstyti gražuolėms, arba atiduoti vienai.

„Labai laukiu šios įspūdingos kelionės ir prašau visų draugų, pažįstamų bei nepažįstamų, visų tautiečių palaikymo ir balsavimo už Lietuvą“, – šypsojosi P.Belousova.

Už Patriciją savo balsus galite atiduoti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.