Žaliaakė Rūta gimtadienį švenčia su vyru sūpuodama pirmagimį

Prieš pat 29-ąjį gimtadienį, kurį mini sausio 16-ąją, žurnalistė Rūta Lapė su vyru Tomu gavo pačią geriausią dovaną – jiems gimė sūnus. Praėjusių metų rugpjūčio pabaigoje susituokusi pora neslepia džiaugsmo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2015, 2:43 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 9:30 PM

 „Aš esu devintame danguje, o vyras, kuriam šiemet – 40 metų, jau buvo tikrai subrendęs tėvystei“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė laiminga mama. Sūnų pora pavadino Mykolu. Pasak Rūtos, šiuo vardu ji norėjo įprasminti tėvų (o tuo pačiu ir savo mergautinę Mykolaitytės) pavardę.

„Be to, šis vardas – gražus, senovinis ir lietuviškas. Kitokio, geresnio, sūnui nė nebūtume sugalvoję. Modernūs vardai mums nepatinka“, – pasakojo R.Lapė.

Moteris neslėpė, kad tapusi mama prisimena aplinkinių žodžius, jog nei viena moteris, kol pati netaps mama, nesupras, kokia nepamatuojama laimė yra vaikelis.

„Vaikelis – vienintelis žmogus, kuriam jaučiame besąlygišką meilę, vaikui meilės nusipelnyti nereikia“, – sakė R.Lapė.

Jauna moteris pasakojo, kad jau susidūrė ir su šiokiais tokiais sunkumais – šiame informacijos gausiame amžiuje sunku atsirinkti, kurie vaiko auklėjimo ir auginimo patarimai yra verti dėmesio, o į kuriuos reikia numoti ranka. Juk Mykolas – pirmasis poros vaikas, tad patirties sutuoktiniai stengiasi semtis iš knygų.

„Atrodo, nenorėčiau būti išprotėjusia supermamyte... Tačiau ir prancūzų auklėjimas man netinka – jie rekomenduoja vaiką palikti verkiantį. Taigi bandau susigaudyti šiame vaikų auginimo pasaulyje“, – kalbėjo Rūta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.