Dianai Martinėlei teko išgyventi pasišlykštėjimą ir baimę

Tarptautinių ryšių eksperte prisistatančiai Dianai Martinėlei penktadienio vakaras buvo neįprastas – pakviesta pasižiūrėti „PuntaJazz palėpėje“ pristatomos naujos mentalisto Nicholo Kino programos ji staiga tapo pasirodymo dalimi.

Dianą Martinėlę Nicholo Kino triukai ne tik linskmino, bet ir gąsdino.<br>Organizatorių nuotr.
Dianą Martinėlę Nicholo Kino triukai ne tik linskmino, bet ir gąsdino.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2015, 3:07 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 7:18 PM

Iš pradžių D.Martinėlė nesitikėjo nieko ypatingo. Ji atidžiai apžiūrėjo penkis nepermatomus plastikinius puodelius, tapusius triuko dalimi, ir pareiškė, jog jie niekuo nesiskiria nuo tų, kuriuos galima įsigyti bet kuriame prekybos centre.

Tuomet Nicholas jai įteikė nemenką vinį prašydamas įsitikinti, ar ji – metalinė. Tai, kad aštrus daiktas yra kietas ir nesilanksto, patvirtino ne tik D.Martinėlė, bet ir grupės „E.G.O.“ vokalistai, taip pat stebėję naująjį mentalisto šou. Vinį Nicholas mikrofonu įsikalė sau į nosį.

Tuomet D. Martinėlė buvo paprašyta ją ištraukti. Asistente netikėtai tapusi kaunietė išgyveno visą jausmų audrą – nuo pasišlykštėjimo iki baimės. Nerimas ir išgąstis iš Dianos veido neišnyko ir tuomet, kai ji po vienu iš puodelių paslėpė į medinį pagrindą įtaisytą vinį, o Nicholas vieną po kito puodelius traiškė delnu taip tikėdamasis, kad ant stalo liks tik vienas, po kuriuo ir paslėptas pavojingas daiktas.

Tokį pat triuką pirmą kartą Nicholas Kin atliko prieš penkerius metus. Tačiau tuomet jis baigėsi nesėkmingai ir mentalistui pusmetį teko gydyti stipriai sužalotą delną.

Nicholas neslėpė, jog ne visi sumanymai būna įgyvendinti, o juos tobulinti reikia nuolat. Mentalistas tikina, jog per visus darbo metus jis labiausiai vertina numerį „Biblioteka“, kurio metu žiūrovo salėje sugalvotas žodis sutampa su tuo, kurį jis užrašo ir iš anksto įdeda į voką. Pirmą kartą triuką su moneta Nicholui pademonstravo tėtis Aleksejus. Būsimam iliuzionistui ir mentalistui tuomet tebuvo šešeri.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.