Kaune susituokė garsi siuvėjų pora

Jis pasipiršo jai po trijų mėnesių draugystės, bet vestuvės įvyko tik po dešimtmečio. Šeštadienį Kauno rotušėje susituokė mados namų „Kristi Andress“ kūrėjai Kristina Kalinauskaitė (30) ir Andrius Sergejenka (33).

Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2015, 5:14 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 7:00 PM

Vis neradę laiko vestuvėms drabužių dizaineriai pagaliau surengė šventę sau, artimiesiems ir draugams. Kristina neseniai buvo kalbėjusi apie tai, kad, nors darbas jai be galo malonus, lyg ir nebesinori rytą vis pabusti jaučiant didžiulį nuovargį – pajuto norą keliauti, užsiimti dar kuo nors kitu nei tik kūryba.

Stabtelėti bent vestuvėms pora tikrai nusipelnė. Neseniai „Kristi Andress“ sulaukė didžiulės tarptautinės šlovės. Po 2015 metų „Kristi Andress“ pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymo Kinijos aukštuomenė Ningbo mados savaitėje plojo atsistojusi, o parodos „IFFAIR 2014” metu dizaineriai K.Kalinauskaitė ir A.Sergejenka sulaukė itin didelio dėmesio.

Kristina ir Andrius savo mados namus įkūrė prieš aštuonerius metus. „Kristi Andress“ vis populiarėja, kaip ir Andriaus Londone, garsiojoje Savile Raw gatvėje, su partneriais įkurta vyriškų kostiumų ateljė.

„Aš – siuvėjas”, – ne kartą būtent taip ir išdidžiai prisistatė Andrius.

Londone centre esanti Savile Raw gatvė visame pasaulyje garsėja kaip du šimtus metų siuvimo rankomis tradicijas puoselėjančių meistrų Meka. Ir ten siuvimo meistrai nešiojami ant rankų. Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.