Dizainerė K. Kalinauskaitė vestuvėms pasirinko konkurento rūbą

Regis, rūbų kūrėja neturėtų sukti galvos, ką vilkėti savo vestuvių dieną – tik pačios kurtą apdarą. Dizainerė Kristina Kalinauskaitė sukūrė šimtus suknelių, tačiau svarbiai gyvenimo šventei pasirinko mados namų „Alexander McQueen“ rūbą. Leidusi svečiams pasigėrėti britų mados namų kūriniu Kauno rotušėje,  vėliau  Kristina Šv.Gertrūdos bažnyčioje, ir šventėje  restorane „Čarlstonas“, vilkėjo savo kūrybos apdarą.

Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka.<br>D.Tarėlos nuotr.
Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka.<br>D.Tarėlos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Jan 21, 2015, 6:33 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 11:48 AM

30–metei Kristinai jos mylimasis Andrius Sergejenka (33 m.)  pasipiršo  po trijų mėnesių draugystės, bet vestuvės įvyko tik po dešimtmečio – sausio 17–ąją.

Vis neradę laiko vestuvėms mados namų „Kristi Andress“ kūrėjai pagaliau surengė šventę.  “Jaučiamės labai laimingi, tiesiog pakylėti“, – vestuvių dieną kalbėjo jaunavedžiai.

Tvirtai laikydami vienas kitą už rankos, Kristina ir Andrius tikino, kad juos ypač pradžiugino bičiuliai, į šventę atvykę kone iš viso pasaulio – Didžiosios Britanijos, Kinijos, Norvegijos, Vokietijos. „Antrą kartą Andrius pasipiršo prieš trejus metus, tačiau surengti šventę taip ir neradome laiko. Kai pernai lapkritį Kinijoje sėkmingai pristatėme savo kolekciją, grįžę nutarėme, kad pagaliau turime susituokti, nes netrukus užpuls nauji planai ir darbai, todėl vėl bus sudėtinga rasti laiko sau“, – kalbėjo nuotaka.

Po vestuvių kūrėja pasiliko savo pavardę.

A.Sergejenka atviravo, kad po Dvynių ženklu gimusi mylimoji nuo pat pirmos dienos iki šiol jį žavi gebėjimu tuo pat metu būti ir labai romantiška, ir racionali.

Kristiną po Ožiaragio ženklu gimęs išrinktasis pakerėjo užsispyrimu ir tikslo siekimu, sugebėjimu nuolat stebinti, pateikti netikėtumų, mokėjimu jausti ir mėgautis kiekviena gyvenimo akimirka. „Andrius – lyg atradimų knyga, kurią kasdien susidomėjusi skaitau, bet ir pati vis įrašau naują puslapį. Taip abu vienas kitą ir auginame“, – sakė Kristina.

Į povestuvinę kelionę pora leidosi praėjus vos porai dienų po vestuvių. Jaunavedžiai nusprendė medų kopinėti Pietų Amerikos šalyse.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.