Prancūziška kosmetika užbūrė garsias sostinės damas

Ketvirtadienį sostinės viešbutyje „Narutis“ įvykęs pasaulyje pripažinto prancūzų profesionalios kosmetikos prekės ženklo „Academie Scientifique de Beaute“ 125-erių metų minėjimas sudomino ir savo grožiu besirūpinančias garsias Lietuvos moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2015, 11:27 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 6:26 AM

Į renginį prestižiniame viešbutyje atvyko aktorės Gražina Baikštytė, Lina Budzeikaitė, Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, fotostudijos vadovė Eglė Žiūkaitė, televizijos žurnalistė Indrė Makaraitytė, visažistė Vaida Venckutė. Renginio metu prancūzų šansonus atliko dainininkė Edita Suchockytė.

Garbingą istoriją menančią prancūzų kosmetiką vertina daugelis žinomų moterų, jų tarpe ir aktorė Lina Budzeikaitė. „Pavadinčiau, kad tai – intelektuali kosmetika. Ją turėtų mėgti supratimą apie išskirtinę kosmetiką turinčios moterys, negailinčios laiko savęs puoselėjimui.

Kiekvienas „Academie“ produktas tarsi palieka savo šleifą, sutekia savotiško šarmo, sužavi ir jų vintažinės pakuotės“, – savo mintimis apie kosmetiką dalijosi aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.