Vaida Genytė atvirai prabilo apie tai, ką siunčia velniop

Kol Lietuva ir Vaidos Genytės gerbėjai spėlioja, ką savo pasirinkta daina „Nieko asmeniško“ atlikėja siunčia velniop, pati V.Genytė šypsosi. „Aš matau, kaip ji kenčia“, – po V.Genytės pasirodymo BTV muzikiniame šou „Dainuok mano dainą“ sakė Natalija. Ji papasakojo, kad šis jos kūrinys – skyrybų su vyru Danieliumi Bunkumi metu išlietos emocijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 12:44 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 2:38 PM

Po laidos filmavimo interpretacijų, kodėl Vaida Genytė pasirinko būtent šią dainą, pasirodė pačių įvairiausių. Kol vieni spėliojo, kam konkrečiai skirta Vaidos daina, kiti jau gailėjo atlikėjos dėl to, kad ji neva skiriasi su vyru. O štai treti įžvelgė, kad atlikėja po velnių galbūt siunčia buvusį mylimąjį muzikos prodiuserį.

Spėliones ir įvairiausias interpretacijas numalšino pati V.Genytė – naujienų portalo lrytas.lt paklausta, ką iš tiesų ji siunčia po velnių šia daina, moteris buvo atvira.

„Kiekviena moteris, sulaukusi mano amžiaus – 40 metų, tikrai turi kam pasakyti „Eik po velnių!“ Žinoma, kad yra žmogus, o gal ir ne vienas! (Juokiasi). Moterys juk – jausmų vandenynas. Interpretacijomis ir aš pati pasibaisėjau.

Laidoje dainavome vieni kitų dainas, man pasiūlė šią, aš nesipriešinau. Gal aš siunčiu žmogų, kuris mane įskaudino, kai man buvo 17 metų? Mano šeimoje nevyksta jokių permainų“, – patikino V.Genytė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.