Jolantai Leonavičiūtei – nemalonumai su policijos pareigūnais

Pirmadienio vakarą projekto „Šok su manimi“ dalyvė ir televizijos laidų vedėja J.Leonavičiūtė bendravo su policija. Mat ne vietoje automobilį pastačiusi mergina sulaukė įsiutusių kaimynų akibrokšto – šie jaunai moteriai nė neįsigilinę į situaciją iškvietė pareigūnus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 12:51 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:39 AM

„Ar kas nors kviečiate policiją, kai jūsų automobilį užstato kieme? Ir kai netgi yra paliktas telefono numeris paskambinimui, kad perstatyčiau?“, – savo socialinio tinklo paskyroje bičiulių klausė Jolanta.

Pasirodo, atvažiavusi pas draugę porai valandų, Jolanta rado automobilių pilną kiemą – mašinos nebuvo kur pastatyti. Ji užstatė kažkiek kelio vienam automobiliui ir už stiklo paliko savo telefono numerį.

„Skambinkit, atlėksiu už minutės ir patrauksiu tą mašiniuką savo. Už valandos skambutis. „Patraukti auto“. Nusileidžiu kaip viesulas žemyn į lauką. Matau policiją prie mano mašiniuko.

Sako, čia jūs užstatėte kelią vienam automobiliui, bet jie išvažiavo ir prieš išvažiuojant paskambino policijai. „Na, bet viskas tvarkingai, palikot numeri, tai patraukit į tą tuščią vietą“.

Čia taip normalu? Ar aš kokių naujovių nežinau???“ – įpykusi dėl draugės kaimynų nesupratingumo socialiniame tinkle klausė J.Leonavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.