Ieva Mackevičienė: „Raudonai pasidažiusi lūpas gaminu valgyti“

Artėjant pavasariui, moterys pradeda ruoštis jį sutikti skoningai: vienos keičia spintos garderobą, o kitos krečia savo kosmetines ir jas papildo naujomis, tą sezoną vyraujančiomis madingomis spalvomis. Tad ketvirtadienio vakarą moterys turėjo išskirtinę galimybę sužinoti, kokias spalvas būtina turėti savo spintoje ir kosmetinėje, kad liktum pastebėta ir įvertinta.

Dainininkė Ieva Mackevičienė.<br>T.Bauro nuotr.
Dainininkė Ieva Mackevičienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2015, 8:09 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:51 AM

Vilniaus „Centro pasaže“ profesionalios kosmetikos kompanija „Make up store“ patarė, kad šį sezoną madinga ryškūs atspalviai, kuriuos rekomenduojama skoningai derinti su natūraliu įvaizdžiu. Minimalistinį makiažą pagyvins spalvinga akių kontūro linija ar itin madingi rožiniai ar uogų spalvos lūpų dažai.

Renginio metu liftas tapo scena. Čia pat raudonu kilimu žengė žinomos moterys pristatydamos keturis skirtingus įvaizdžius, kurių modeliais tapo dainininkė Kristina Ivanova, modelis Jolanta Leonavičiūtė, grupės „Pinup Girls“ atlikėja Ieva Mackevičienė, reklamų prodiuserė ir dainininkė Ingrida Kolytė, dainininkė Greta Kvedaraitė, baleto artistė Kristina Taraškevičiūtė.

Žaismingus makiažus kūrė Povilas Staniulionis, Vidaja Vileišaitė, Inga Raslanaitė ir „Make up Store“ visažistės. Visi makiažų meistrai teigė, kad mados tendencijas diktuoja tik tai, kaip pats žmogus geriausiai jaučiasi.

„Man labai patinka raudonos lūpos. Taip pasidažiusi stoviu virtuvėje prie puodų“, – šmaikštavo dainininkė Ieva Mackevičienė, kuriai stilistų ir visažistų pritaikytas įvaizdis puikiai tiko. O tuo tarpu grupės „Magnit“ lyderė Kristina Ivanova jai paantrino, jog raudonos lūpos – tai klasika, kuri ją žavi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.