Aistė Paškevičiūtė: „Esu tradicinė nėščioji“

Buvusi televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė netrukus taps mama. Garsi moteris patvirtino naujienų portalui lrytas.lt, kad šį pavasarį ją aplankys gandrai.

Laukimo džiaugsmu šiandien gyvenanti Aistė apie būsimus iššūkius mokosi iš literatūros, o ne iš tetų ar artimųjų pasakojimų.<br>K.Kairio nuotr.
Laukimo džiaugsmu šiandien gyvenanti Aistė apie būsimus iššūkius mokosi iš literatūros, o ne iš tetų ar artimųjų pasakojimų.<br>K.Kairio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 2:55 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 5:05 PM

Vis dėlto Aistė nedaugžodžiavo kalbėdama apie nėštumą, nes sau ji pasižadėjo, kad kalbėti apie kūdikio laukimą galės tik tada kai kūdikis gims. Tokį pažadą ji sau davė todėl, kad tai yra pirmasis Aistės nėštumas ir kol kas jai viskas yra nauja.

„Sunku kažką sakyti apie tai, su kuo iki šiol nesi susidūręs. Vis dėlto galiu pasakyti, kad tikriausiai esu tradicinė nėščioji – mano nuotaika nėra stabili, – juokėsi A.Paškevičiūtė. – Dabar prasideda paskutinis nėštumo trimestras, tad man labai sudėtinga kalbėti apie tai, kaip jaučiuosi, nes, kaip minėjau, mano nuotaika nuolat svyruoja.“

Laukimo džiaugsmu šiandien gyvenanti Aistė apie būsimus iššūkius mokosi iš literatūros, o ne iš tetų ar artimųjų pasakojimų. Apie nėštumą ji daugiausiai kalbasi su gydytoja ir dviem draugėmis, kurių viena ką tik pagimdė, o kita ruošiasi kūdikio sutikimui.

„Tačiau sveikatos klausimais aš pasikliaunu tik profesionalais. Iš esmės pritariu savo gydytojai, kuri patarė užsiblokuoti internetą ir nieko neskaityti apie nėštumą.

Todėl aš leidžiu savo kūnui dirbti darbą, kuriam jis yra sukurtas ir stengiuosi nesikišti, jam netrukdyti“, – sakė A.Paškevičiūtė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.