Natūralus I. Burlinskaitės lūpų grožis įkvėpė ir R. Kulvinskytę

Tinklaraštininkė Rimantė Kulvinskytė išmoko natūralios gražuolės Indrės Burlinskaitės makiažo pamoką ir tai įrodė nuotraukomis. Savaitgalį pademonstravusi putlias lūpas Indrė juokėsi iš visų, kurie manė, kad tai – plastikos chirurgų darbas. Mat lūpas ji paputlino tik kosmetiniu pieštuku ir blizgėsiu.

„Natūralus grožis išgelbės pasaulį!“ – išbandžiusi I. Burlinskaitės makiažą sakė R.Kulvinskytė (kairėje).<br>Asmeninio albumo nuotr.
„Natūralus grožis išgelbės pasaulį!“ – išbandžiusi I. Burlinskaitės makiažą sakė R.Kulvinskytė (kairėje).<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 12:12 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:30 PM

Niekada žodžio kišenėje neieškanti verslininkė ir kūrybininkė R.Kulvinskytė, atrodo, išmoko Indrės pamoką – savo socialinio tinklo paskyroje mergina pasidalijo nuotraukomis, kuriose ji – su įprastomis ir gerokai putlesnėmis lūpomis. „Natūralus grožis išgelbės pasaulį!“ – rašė ji. Šalia įdėtos ir I.Burlinskaitės nuotraukos.

Komentaruose Rimantė guodėsi, kad norėtų bičiuliams pasiųsti bučinį, bet jai sunkiai sekasi suvaldyti naująsias lūpas. „Reik pakartoti – puiki dieta: nei valgyti, nei gerti, tik į save žiūrėti norisi“, – šypsojosi R.Kulvinskytė.

Vis dėlto Rimantės pasisakymas nepatiko I.Burlinskaitės bendražygei Gretai Lebedevai. Socialiniame tinkle ji sukritikavo Rimantę pasiūliusi šiai, kai yra įpykusi, pirmiausias suskaičiuoti iki dešimties. O jei pyktis milžiniškas, padės skaičiavimas iki šimto.

„Greta, aš neįpykusi – anaiptol. Perskaičiau apie Indrės grožio triuką, kad visas putlumo efektas, pasirodo, pasiekiamas pieštuku ir blizgėsiu, ir pabandžiau. Veikia! Ir džiaugiuosi, kad nei man, nei Indrei nereikia jokių intervencijų – abi ir taip, natūraliai, gražios“, – gretai atsakė R.Kulvinskytė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.