Vakarėlio svečių akys krypo į brunete tapusią Moniką Šedžiuvienę

Ketvirtadienį Vilniaus Senamiestyje duris atvėrė įvaizdžio namai „New Skin“. Į jų atidarymą susirinko pramogų pasaulio atstovai.

Įvaizdžio namų atidarymo šventės svečiai.<br>V.Balkūno nuotr.
Įvaizdžio namų atidarymo šventės svečiai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-05 20:26, atnaujinta 2018-01-11 11:47

Įvaizdžio namų įkūrėjas Jovitą Mačaitytą-Lingevičienę ir Ievą Perveneckienę sveikino visas būrys garsenybių: Monika Kvietkutė-Šedžiuvienė, Karolina Toleikytė, Agnė Kavaliauskaitė, Orijus Gasanovas ir kiti.

Jų visų akys krypo į Moniką, mat ji į vakarėlį atvyko pasikeitusi – praėjusią savaitę dainininkė persidažė plaukus. Iki šiol šviesiomis garbanomis gerbėjus žavėjusi M.Kvietkutė-Šedžiuvienė tapo brunete.

Kaip pasakojo „New Skin“ įkūrėjos – plaukų stilistė Jovita Mačaitytė-Lingevičienė ir kosmetologė Ieva Perveneckienė, turėti įvaizdžio namus buvo jų sena svajonė. Pasak grožio pasaulio pasaulio atstovių, Lietuvoje trūksta vietų, kur klientės galėtų pasirūpinti savo išvaizda nuo galvos iki kojų.

„Kadangi dirbu kirpėja jau dešimt metų, sulaukiu klausimų ne tik apie plaukų priežiūrą, bet ir stilių. Moterys teiraujasi, ką rengtis prie vienos ar kitos šukuosenos. Dabar viskas bus kur kas paprasčiau. Apkirptos, sušukuotos ir atsipalaidavusios po grožio procedūrų, moterys galės iškart įsigyti prie naujo įvaizdžio tinkančią suknelę ar palaidinę. Galėsime padėti klientams pakeisti visą jų stilių“, – džiaugėsi J.Mačaitytė-Lingevičienė.

Vakarėlio metu vyko loterija, gėrimų degustacijos, o vakaro muzika rūpinosi Simona Bandita.

Svarbiausiu vakaro akcentu tapo jaunos mamos Gintarės Kaselienės pokyčiai. Iš pilkos pelytės ji pavirto gražuole gulbe. Moteriai buvo atstatyta odos būklė, atliktas veido odos šveitimas, oda palepinta serumais, atlikta skaistinamoji procedūra, leidžianti džiaugtis šilkine oda. Kosmetologė I.Perveneckienė pokyčių dalyvės mimikos raukšles užpildė specialiais serumais, garantuosiančiais Gintarei lygią veido odą.

Ilgametę patirtį turinti plaukų stilistė J.Mačaitytė-Lingevičienė tris kartus dažė pokyčių dalyvės plaukus. Stilistė pasirinko vis dar mados topų viršūnėse karaliaujantį dažymą – tamsesnes plaukų šaknis ir pašviesintus galiukus. Gintarės plaukai po dažymų buvo atgaivinti blizgesio suteikiančia ampule.

G.Kaselienei taip pat buvo atliktas manikiūras, ilgalaikis nagų lakavimas ir subtilus, veido bruožus paryškinantis makiažas. Įvaizdžio namų stilistė Živilė Bulotienė parinko projekto dalyvės figūrą pabrėžiančius ir trūkumus paslepiančius drabužius ir aksesuarus iš „New Skin“ butiko lentynų.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.