Sezzy meilės laiškas žmonai: „Tu – mano saulė, mano mėnulis“

Nors sekmadienį minima Tarptautinė moters diena atsirado dėl moterų kovos už savo teises, ši diena yra puiki proga vyrams apdovanoti dėmesiu savo mylimąsias. Didžėjus Sezeras Saylikas-Sezzy šia proga parašė jausmingą laišką savo žmonai Agnei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2015, 1:31 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:34 AM

Jį atlikėjas paskelbė viešai – jei jau myli, tai nėra reikalo slėpti savo jausmų!

Toliau pateikiame Sezzy meilės laišką Agnei:

„Atrodo, žodis „tu“ yra toks paprastas kaip ir kiekvienas žodis. Bet man „tu“ esi nepakartojama. Niekas negalėtų suprasti, kiek „tu“ esi verta. Mano žodyne galbūt viskas. Aš net negalėčiau paaiškint, ką reiškia „viskas“. Galbūt oras, kurį įkvepiu. Aišku, realiai čia neįmanoma. Bet tu juk įrodei – nieko nėra neįmanoma, nes tu esi su manim. Buvai nuo pat pradžios. Turėjom gerų ir blogų dienų. Ačiū tau, kad labai kantriai toliau tiki manim, mano svajonėmis. Ačiū, kad esi šalia.

Žinau, labai sunku su manim. Net aš kartais galvoju, kad aš pats su savim negalėčiau, bet tu gali. Mano likusios dienos tavo rankose. Aš realiai neįsivaizduoju gyvenimo be tavęs. Tu – mano saulė, mano mėnulis. Aš, kol kvėpuosiu, bandysiu būti tavo žvaigžde. Bandysiu uždirbti tiek, kiek įmanoma, kad galėtum gyvent taip, kaip esi verta. Darysiu viską, kad tu galėtum didžiuotis sakydama „Jis mano vyras“. Nes aš esu laimingiausias vyras ir didžiuojuosi sakydamas „Ji mano žmona“.

Su Moters diena, mano meile.“

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.