Skandinavijos didžiakrūtė po grožio peiliu guls ir Lietuvoje

Vėliau L.Kessler prireikė didesnių implantų ir jai buvo atlikta antroji operacija.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2015-03-09 21:46, atnaujinta 2018-01-11 02:59

Be plastinių operacijų gyvenimo neįsivaizduojanti 48 metų moteris artimiausiu metu guls po kauniečių plastikos chirurgų peiliu.

Tai bus dešimtoji L.Kessler plastinė operacija. Moters grožį yra kūrę danų, švedų ir lietuvių medikai.

Didžiausių Skandinavijoje krūtų savininke laikoma danė yra šešis kartus pasididinusi krūtis, jai tris kartus atlikta veido pakėlimo operacija.

L.Kessler skaičiuoja, jog grožio paieškos jai kainavo per 86 tūkst. eurų. Tačiau moteris sustoti nežada. Artimiausiu metu Lietuvoje L.Kessler bus atlikta dar viena jauninanti veido procedūra.

Jos metu iš įvairių moters kūno vietų bus imami riebalai, kurie bus švirkščiami į televizijos laidų vedėjos veidą.

„Netikiu jokiomis grožio priemonėmis, išskyrus skalpelį. Jokie kremai ar SPA taip neveikia“, – be užuolankų kalbėjo didžiakrūtė televizijos garsenybė.

L.Kessler sakė, jog apie Lietuvos plastikos chirurgus ji sužinojo iš savo bičiulės danės, kuriai mūsų šalyje buvo atlikta veido plastinė operacija. Prieš ketverius metus televizijos laidų L.Kessler pati ryžosi atvykti į Lietuvą pas gydytoją Vygintą Kaikarį ir operuoti veidą.

Pirmoji plastinė operacija, kurios metu televizijos laidų vedėja ryžosi didinti krūtis, buvo atlikta prieš 14 metų. Tuomet moteriai pakako nedidelių implantų, kurių kiekvienas buvo užpildytas po 340 mililitrų silikono.

Vėliau L.Kessler prireikė didesnių implantų ir jai buvo atlikta antroji operacija.

Tačiau veidrodyje savo atvaizdą apžiūrinėjančiai moteriai jos iškilumai vis buvo per maži maži, todėl juos vis didino.

Šiuo metu kiekvienoje moters krūtyje yra po implantą su 2 litrais užpildo, o jos krūtinės apimtis siekia 115 centimetrų.

Danė sakė vaikštanti be liemenėlės, nes tokio dydžio parduotuvėse tiesiog nerandanti, ją nebent reikėtų siūti pagal specialų užsakymą.

Eidama į paplūdimį ji velkasi didžiausio dydžio, kokį tik įmanoma įsigyti, bikinį. Įprastai ir šis jai būna per mažas, tačiau ji kažkaip į jį įspraudžia savo iškilumus.

Kam danei reikėjo tokių didelių krūtų? Ar moteris norėjo įtikti kokiam vyrui?

Televizijos garsenybė sakė, jog operuotis ji ryžosi ne dėl vyro. Ji yra nuo nieko nepriklausoma, siekia patikti sau ir jaustis laiminga.

„Nuo gimimo nesijaučiau graži, žinojau, kad grožio neįmanoma nusipirkti, tačiau yra priemonių, kaip jį galima sukurti“, – teigė L.Kessler.

Su vyru ir 24 metų dukters Stephanie, kuri motiną atlydėjo į Lietuvą, tėvu išsiskyrusi Danijos televizijos įžymybė šiuo metu širdies draugo neturi. Moteris įsitikinusi, kad jį anksčiau ar vėliau sutiks. Galbūt tai įvyks net Lietuvoje.

„Vyrai į mane pirmiausia žiūri kaip į asmenybę. Žinoma, krūtinę jie irgi pastebi, tačiau, manau, ne ji svarbiausia. Vyrams esu įdomi pašnekovė“, – tikino L.Kessler.

Skandinavijos didžiakrūtė neslėpė, jog jos išvaizdos pokyčiams nepritaria jos motina. Garsenybės gimdytoja įsitikinusi, kad duktė yra graži, o savo kūną darko be reikalo. Tačiau tai, ką mano motina, L.Kessler nė motais.

Moteriai malonu, kad ją palaiko brolis – profesionalus boksininkas broliu Mikkelis Kessleris, kuris yra keturis kartus tapęs pasaulio bokso čempionu, ir šokėja duktė Stephanie, kuriai taip pat buvo atlikta krūtų didinimo operacija. Motina ir toliau nedraus dukteriai gražinti kūno, o ši žada sekti L.Kessler pėdomis.

„Krūtų kol kas daugiau didinti nežadu. Tačiau vos pastebėsiu, jog mano veido oda glemba, tikrai ją, kaip ir mano mama, patikėsiu plastikos chirurgams“, – kalbėjo Stephanie.

L.Kessler sakė, jog dešimtoji jos operacija tikrai nebus paskutinė. Kiek reikės, ji dalins veidą. Ateityje ji greičiausiai ryšis šiek tiek sumažinti krūtis, nes paskutiniu metu dėl didelio krūtinės svorio moteris jaučia stuburo skausmą.

Danijos garsenybė kūną ne tik nuolat patiki plastikos chirurgams, bet ir tatuiruočių meistrams. Šiuo metu jis yra išmargintas 61 tatuiruote.

„Danijoje tatuiruotę galima pamatyti kone ant kiekvieno žmogaus kūno, jos nieko nestebina. Tatuiruotes turi net mūsų karališkosios šeimos nariai. Juk esame jūreivių tauta“, – tvirtino pašnekovė, kuri praeityje pati gimtinėje buvo atidariusi tatuiruočių saloną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.