Vairuojančios moterys pavasarį pažymėjo elegantiška fotosesija

Vairuojančių moterų asociacija „Racing Ladies“ pavasarį pradėjo pagausėjusiomis gretomis. Veiklias vairuojančias moteris vienijančią asocijaciją papildė šešios naujos narės.

Vairuojančių Moterų Asociacijos fotosesijoje dalyvavo ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.<br>Robertino RORO nuotr.
Vairuojančių Moterų Asociacijos fotosesijoje dalyvavo ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.<br>Robertino RORO nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 1:35 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:21 AM

Šią progą moterys įamžino elegantiška fotosesija „Šarūno“ viešbutyje, pasipuošusios dizainerės Linos Zaveckienės („Liza svajos“) kurtais rūbais, prabangiais „Daulora“ kailiais ir „Deivių mokyklos“ visažisčių Rūtos Černiauskaitės, Dianos Dambrauskaitės ir Dainos Šateikytės kurtais makiažais.

Tuo pačiu „Racing Ladies“ aptarė planuojamus renginius vairuotojoms.

„Moterys sėda prie vairo ne rečiau, nei vyrai, bet vis dar susiduria su stereotipu, kad moteris ir geras vairavimas yra nesuderinami dalykai. Dalis jų, susidūrusios su nepakantumu kelyje, apgavystėmis autoservisuose ar net pašaipomis iš pačių artimiausių žmonių nuleidžia rankas.

Bet aš manau, kad kiekviena iš mūsų gali tapti puikia vairuotoja, jei tik patiki savo jėgomis“, – sakė Vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė.

„Racing Ladies“ daug dėmesio skiria ir eismo saugumui. Jau šį sekmadienį įvyko pirmasis pavasarinis asociacijos renginys „Šviesa kelyje, Karklė 2015“, per kurį pajūrio gyventojai susipažino su lenktyninių automobilių skirtumais nuo įprastų modelių ir pasitikrino atšvaitų segėjimo žinias.

Viena iš „Racing Ladies“ narių dainininkė Milisandra Radzevičienė itin gerai žino, kaip gyvenimą gali apversti viena akimirka kelyje.

Dramatišką avariją išgyvenusi moteris kasmet rugsėjo 18 dieną švenčia savo antrą gimtadienį.

„Buvo tamsu, lijo. Važiavau magistrale, prie pat Kauno, kai į mano vairuojamą mašiną šonu trenkėsi vilkikas. Mašina buvo nublokšta į kelio atitvarą, dar 5 automobiliai trenkėsi į mano automobilį.

Tik per stebuklą, matyt, Dievulio vedamas pirštelis mus su kolege išgelbėjo. Automobilis buvo sumaitotas nepataisomai, o mudvi atsipirkome dideliu šoku. Dėkui Dievui ir aukščiausioms būtybėms, matyt dar mūsų viešnagė žemėje reikalinga“, – pasakojo ji.

Šios nelaimės M.Radzevičienė iki šiol negali pamiršti ir dėl lemtingo sutapimo.

„Visiškai netoli tos vietos, kurioje įvyko ši avarija, prieš du dešimtmečius mano tėtis papuolė į tikra tragedija virtusį įvykį.

Važiuodamas iš darbo su kolegomis jis lyg nujausdamas, lyg kažkieno palieptas su kolega pasikeitė sėdimomis vietomis.

Praėjus 10 minučių automobilis pateko į avariją, du jo bičiuliai, deja, žuvo, o tėtis buvo nesunkai sužalotas, tad ir jis švenčia du gimtadienius“, – atskleidė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.