Vita Jakutienė apie atvirą fotosesiją: „Dariau tai mielu noru“

Atlikėja Vita Jakutienė, pasiryžusi ne tik atviram pokalbiui, bet ir nuogai fotosesijai „Stiliaus“ žurnalo viršeliui, jau iš anksto tikėjosi piktos žmonių reakcijos. Praėjus savaitei po skandalingos publikacijos moteris sako supratusi, kad lietuviai – vis tolerantiškesni.

Vita Jakutienė džiaugiasi išdrįsusi įsiamžinti atvirojefotosesijoje.<br>G.Žilinsko nuotr.
Vita Jakutienė džiaugiasi išdrįsusi įsiamžinti atvirojefotosesijoje.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:47 AM

V.Jakutienė niekada neslėpė, kad apkalbų šleifas ją persekioja visur. „Kur beapsilankyčiau, kur tik nueičiau ar ką veikčiau, visada būna ta „bomba“. Nežinau kodėl, bet tikėjausi kiek aštresnės žmonių reakcijos. Supratau, kad mes daromės vis labiau europietiški ir mūsų Lietuva virsta mažuoju Holivudu“, – šypsojosi ji. Be abejo, ir šį kartą jai teko sulaukti kritikos, išgirsti skirtingų nuomonių. Tačiau svarbiausia jai – šeimos ir artimųjų nuomonė.

„Į kitų nuomonę stipriai nesigilinu. Mačiau, kad socialiniuose tinkluose mirgėjo „Stiliaus“ viršelio nuotrauka. Sulaukiau ir piktesnių komentarų, mačiau nepatenkintų moterų. Tačiau jaučiuosi gerai, o kaip man kitaip jaustis? Tai dariau pati ir tai dariau mielu noru. Pasitikėjau fotografu Gediminu Žilinsku. Kodėl gi ne? Tai – graži, seksuali fotosesija“, – šypsojosi Vita.

Atlikėja jaučia pasiekusi savo tikslą: po atviro interviu žurnalui ji sulaukia mažiau nemalonių žiniasklaidos skambučių su klausimas apie vyrą. Juokėsi, kad dabar visiems įdomiausia – jos nuoga fotosesija. Tad ji išdavė, kad netrukus ją bus galima išvysti duodančią interviu ir ne vienoje televizijos laidoje.

Tiesa, kai kurie žmonių komentarai po to, kai buvo publikuotos nuotraukos, V.Jakutienę net labai pamalonino, ji sulaukė ne tik gražių palaikančių žinučių, bet ir skambučių. Jai teko išgirsti begalę komplimentų dėl puikiai išlaikytos figūros.

„Aišku, tai buvo drąsi fotosesija. Tačiau daug metų dirbau modeliu, ir Lietuvoje, dizainerio Liutauro Salasevičiaus podiumu ėjau su beveik permatoma suknele. Nors tai buvo subtiliai apnuogintas kūnas. Juk man dažnai tenka nusimesti drabužius, o ir mūsų „Naujų pupyčių“ koncertiniai drabužiai yra gana atviri“, – aiškino atlikėja.

Juolab, V.Jakutienė žino, kad tokius apdarus ir seksualias fotosesijas gali sau leisti – net susilaukusi dviejų vaikų ji džiaugiasi puikiomis kūno linijomis.

Vita nevengia kartais pasportuoti, o visai neseniai pasakojo ir apie jai atliktą kosmetinę lazerinės lipolizės procedūrą.

„Tuomet man buvo pašalinti riebalai nuo šonų. O šiaip, stengiuosi sveikai maitintis, sportuoti. Prasideda geri orai, tad ir dabar sau pasižadėjau, kad pradėsiu bėgioti. Taip pat daugiau laiko praleisiu su vaikais vaikščiodama po parkus. Norisi save prisižiūrėti, bet drastiškų dietų nesilaikau. Nesu išprotėjusi dėl sveikos gyvensenos ir mitybos, mėgstu skaniai pavalgyti“, – juokėsi V.Jakutienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.