Joną ir Eglę Valančiūnus aplankė gandrai

Krepšininką Joną Valančiūną aplankė gandrai. Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, jo žmona Eglė Valančiūnienė susilaukė sūnaus. Jis – pirmasis poros vaikas.

Eglei ir Jonui Valančiūnams gimė sūnus.<br>P.Mantauto nuotr.
Eglei ir Jonui Valančiūnams gimė sūnus.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 2:00 PM

„Džiaugiuosi labai, bet daviau priesaiką apie tai su niekuo nekalbėti“, – sakė garsaus krepšininko mama Danutė Valančiūnaitė, o jos nusiteikimą išdavė džiugus bei pakilus balsas.

Vis dėlto pridūrė, kad didžiausia Dievo dovana – tai kūdikis.

„Niekas šios dovanos negali atstoti – nei turtai, nei šlovė, niekas mums negali suteikti tokios laimės, kokią patiriame per savo vaikų gimimą“, – įsitikinusi moteris.

Rengė kūdikio sutikimo vakarėlį

Kad Jonui ir Eglei gims berniukas jau buvo aišku anksčiau, nes E.Valančiūnienė buvo surengusi kūdikio sutikimo vakarėlį. Jis buvo išpuoštas žydrais balionais. Tuomet pirmosios J. Ir E.Valančiūnų atžalos lytį išdavė ir didžiulis balionas su užrašu „It's a boy!“ („Tai berniukas!“).

Nuotrauką, kurioje matyti dovanomis apipilta ir laime trykštanti E.Valančiūnienė, socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje įkėlė viena iš kūdikio sutiktuvių šventėje dalyvavusių merginų – Jono kolegos, krepšininko DeMaro DeRozno mergina Kiara Morrison.

Eglė pastojo iškart po vestuvių, vykusių praėjusią vasarą. Medų pora kopinėjo Maldyvuose.

Poros bažnytinė santuoka vyko praėjusių metų birželį, tačiau civilinę santuoką Raseinių metrikacijos biure Jonas ir Eglė užregistravo dar užpernai rugsėjį.

Bažnytinė vestuvių ceremonija vyko Šiluvos Švč. Mergelės Marijos Gimimo bazilikoje. Šventės vieta buvo išpuošta daugybe baltų rožių, kurios buvo pamerktos veidrodinėse vazose. Šalią jų išdėliotos didžiulės baltos žvakės stikliniuose induose, paskleista rožių žiedlapių. Šia gražia kompozicija pasirūpino stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius.

Jaunieji tuomet neslėpė, kad visos ceremonijos metu labai jaudinosi. Iš jaudulio Eglei ir Jonuinet sunkiai sekėsi kalbėti. 

Viešojoje erdvėje jau po poros jungtuvių civilinės metrikacijos biure netilo kalbos, kad šviesiaplaukė krepšininko išrinktoji laukėsi kūdikio, todėl įteisinti santykius po pusmečio draugystės prireikė ne veltui. Tačiau Eglės artimieji tuomet pasakė kitą greitos santuokos priežastį – pagal Kanados įstatymus nebūdama sutuoktinė, Eglė būtų privalėjusi kas kelis mėnesius grįžti į Lietuvą.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.