Choreografas Kęstutis Baranauskas trečiąkart taps tėvu

Televizijos projektų ir daugelio Lietuvos muzikos grupių choreografo bei šokėjo Kęstučio Baranausko šeimoje – džiaugsmas. 45 metų kaunietis su žmona Toma nekantriai laukia maždaug po pusmečio pasaulį išvysiančio vaikelio.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 16, 2015, 12:22 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 8:49 PM

„Medikai būsimos kūdikio lyties neatskleidžia, tačiau jaučiu, kad bus sūnus“, – kalbėjo tris mėnesius nėščia 27 metų T. Baranauskienė. Moteris Kauno sporto halėje dirba projektų vadove.

K.Baranauskas taip pat svajoja sulaukti sūnaus. Tai bus pirmoji Tomos ir trečioji K.Baranausko atžala. Kaunietis turi 23 ir 15 metų dukteris iš ankstesnės santuokos.

Kęstutis ir Toma po dvejų metų draugystės aukso žiedus sumainė pernai birželio 27-ąją Kauno rotušėje.

Pora tikino, jog juos suvedė muzika ir šokis. Nuo mažens dainuojanti Toma prieš trejus metus buvo merginų grupės „Glaam“ narė, o Kęstutis dainininkėms kūrė šokių choreografiją.

Moteris tvirtino, jog nuo pirmos pažinties akimirkos ją sužavėjo tai, kad Kęstutis viską daro aistringai, atsakingai ir su užsidegimu.

„Kęstutis yra tobulas vyras – gražus, atsidavęs ir mylintis. Svarbiausia tai, kad jis nuolat gerai nusiteikęs ir visiškai nekonfliktiškas. Per visą draugystės laikotarpį nesame susipykę“, – vyrą gyrė Toma.

„Jaučiuosi labai laimingas. Nuo šiol nebėra žodžio „aš“, nuo dabar yra žodis „mes“, – po tuoktuvių ceremonijos kalbėjo Kęstutis.

K.Baranauskui – tai trečioji santuoka. Toma ištekėjo pirmą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.