Dizainerę Agnę Kuzmickaitę pagerbė gausus būrys garsenybių

Savo kūriniais su plevenančiais drugeliais išgarsėjusi dizainerė Agnė Kuzmickaitė trečiadienio vakarą didžiausius savo kūrybos gerbėjus ir bičiulius pakvietė į sostinės Mažąjį teatrą, kur buvo pristatyta naujausia jos kolekcija.

Renginio svečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Renginio svečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-18 19:40, atnaujinta 2018-01-09 14:01

Paganyti akis ir įvertinti naujausius dizainerės kūrinius susirinko gausus būrys garsių moterų ir vyrų: stilistai Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius, isškirtinių švenčių planuotoja Inga Budrienė, TV laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė, režisieriaus Oskaro Koršunovo mylimoji Monika Dirsytė, dizianeris Aleksandras Pogrebnojus  ir daugelis kitų žinomų žmonių.

Ne viena viešnia garsią dizianerę pagerbė ne tik savo dėmesiu, bet ir apranga – būryje damų šmėžavo ne viena, vakarui pasirinkusi drugeliais puoštis A.Kuzmickaitės kūrinius. Stilistė A.Jagelavičiūtė net pasipuošė suknele iš šios, naujausios A.Kuzmickaitės kolekcijos, prie kurios priderino ir šios dizainerės kurtą rankinę.

Pažiūrėti naujausią A.Kuzmickaitės kolekciją galite čia.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.