„G & G Sindikatas“ surengė fotosesiją po trejų metų pertraukos

Trečiadienio naktį „Siemens“ arenos požeminė stovėjimo aikštelė virto milžiniška fotostudija – čia prieš fotoobjektyvą stojo visi penki grupės „G & G Sindikato“ nariai.

Pastarąjį kartą grupės fotosesija vyko tik 2012 metais.<br>V.Dranginio nuotr.
Pastarąjį kartą grupės fotosesija vyko tik 2012 metais.<br>V.Dranginio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 9:55 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 1:02 PM

„Išleidus naują albumą natūraliai atsirado poreikis turėti naujų grupės nuotraukų. Atsibodo naudoti tas pačias nuotraukas koncertų anonsuose. Toks pavasarinis atsinaujinimas. Žinoma, tai tik detalė, svarbiausia – muzika“, – sako grupės „G & G Sindikatas“ lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

Paklaustas, kodėl taip ilgai atidėliojo planus surengti grupės fotosesiją, Svaras juokavo, kad tai kaip vyrui apsipirkti – pakanka tai padaryti kartą per kelerius metus.

„Žinoma, turime daug nuotraukų iš koncertų, tačiau tai ne tas pats. Po šios fotosesijos jaučiamės lyg užsidėję seniai lauktą pliusą“, – linksmai tęsė Svaras.

Fotosesija požeminėje „Siemens“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje vyko tris valandas. Grupę įamžino nuolatinis jų draugas ir fotografas Vytautas Dranginis. Pastarąjį kartą grupės fotosesija vyko tik 2012 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.