Selo mylimoji Eleonora Sebrova jau pasimatavo vestuvinę suknelę

„InŽi“ fotosesijos Italijoje užkulisiai.<br>„Nakutis photografy“ nuotr.
„InŽi“ fotosesijos Italijoje užkulisiai.<br>„Nakutis photografy“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 3:12 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 11:33 AM

Jau netrukus mados namai „InŽi“ pristatys naujausią kolekciją. Intensyviai besiruošdama renginiui dizainerė Ingrida Žitkuvienė suspėjo ne tik pasiūti kerinčio grožio suknelių, bet ir surengti kolekcijos fotosesiją Italijoje. „Praėjusią savaitę vykome į Pietų Italiją, Kampanijos regioną, Ravelo miestą. Ten 11 žmonių dirbo prie didelio projekto – prie mados namų „InŽi“ fotosesijos. Tokio tipo fotosesiją dariau jau trečią kartą“, – pasakoja dizainerė I.Žitkuvienė. Kiekvieną kartą šių mados namų fotosesijoje dalyvauja vis kiti žinomi žmonės. Šįkart kartu su Ingrida į Italiją vyko Eleonora Sebrova ir jos mylimasis Egidijus Dragūnas.

„Išsirinkau Eleonorą dėl jos moteriško žavesio, stiprios asmenybės, išskirtinio grožio“, – modelio pasirinkimą argumentavo dizainerė. „Ši darbo kelionė suteikė daug patirties ir paliko neišdildomų įspūdžių. Kitaip nei praėjusiais kartais, šiemet fotografavausi ir aš. Tiesiog norėjosi kitokios patirties. Susipažinau su daug vietos italų. Pamenu, užėjome į kavinukę, kur italai žaidė biliardą ir kortomis.

Vilkėjau vestuvine suknele, tad visi norėjo, kad jiems ant kelių prisėsčiau ir nusifotografuočiau, – juokiasi Ingrida. – Lipome ir ant uolų, fotografavomės ant skardžių, nors be proto bijau aukščio. Ko nepadarysi dėl gero kadro!“ Ingridai teko išsimaudyti ledinėje Viduržemio jūroje – tuo metu buvo vos 10 laipsnių šilumos.

„Fotografas lipo į jūrą, o mane apliejo nežmoniško dydžio banga, ėmė tempti į jūrą, o aš juk nemoku plaukti! Tai buvo mirties ir gyvybės klausimas, tačiau išsilaikiau ir štai – aš gyva ir sveika“, – ekstremalius įspūdžius pasakoja I.Žitkuvienė. Specialiame Italijoje nufilmuotame „InŽi“ naujausios kolekcijos pristatymo anonse Eleonora ir Ingrida vilki įspūdingas sukneles, o fone skamba ištraukos iš naujos „Sel“ dainos „Tu tik mano“. Kolekcija bus pristatyta balandžio 2 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.