17-mečio M. Eigirdo sumontuotų nuotraukų herojė – M. Šalčiūtė

Septyniolikmetis Mykolas Eigirdas laisvalaikį leidžia gilindamasis į nuotraukų tobulinimo programas. O viena dažniausių jo herojų sumontuotose nuotraukose – socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė. Mykolas neslepia: daugelį jo nuotraukų Monika matė ir skaniai pasijuokė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 9:41 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:27 PM

„Klausiau Monikos, ar ji neprieštarauja, kad daryčiau tokias nuotraukas. Ji sutiko“, – portalui lrytas.lt pasakojo dvyliktokas.

Pirmą kartą tokią nuotrauką Mykolas juokaudamas padarė draugui, o pamatęs nuotraukų tobulinimo programos galimybes susidomėjo. Be to, vaikinas pamatė, kad draugo nuotrauka socialiniame tinkle sulaukė didžiulio dėmesio. Todėl viena perdirbta nuotrauka jis neapsiribojo.

„Treniruojuosi jau gana seniai, darydamas tokias nuotraukas vis tobulėju. Draugai dažnai prašo „pafotošopinti“ jų atvaizdus. Įgytas žinias dažnai panaudoju mokykloje padėdamas ruoštis įvairiems renginiams“, – pasakojo M.Eigirdas.

Mykolas neslepia – jis seka M.Šalčiūtės naujienas socialiniame tinkle.

„Tiesiog Monika – labai populiari, todėl darydamas nuotraukas su ja gaunu kur kas didesnę auditoriją, daugiau žmonių jas pamato. Jei daryčiau nuotraukas žmonių, kurie nėra žinomi, nebūtų taip linksma.

Ar taip siekiu tapti populiarus? Nesiekiu. Tiesiog patinka dirbti su nuotraukų tobulinimo programa, patinka linksminti tuos, kurie žiūri mano nuotraukas. O juokas, jei juo nesityčiojama iš kito žmogaus, dar niekam nepakenkė“, – sakė Mykolas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.