Neringa Šiaudikytė pardavinėja dizainerių padirbinius

Grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė nusprendė išparduoti dalį savo spintos. Viename interneto skelbimų puslapyje mergina paskelbė net keliolika savo parduodamų drabužių ir aksesuarų nuotraukų.

N.Šiaudikytė nusprendė parduoti dėvėtus garsių mados ženklų padirbinius.<br>P.Mantauto nuotr.
N.Šiaudikytė nusprendė parduoti dėvėtus garsių mados ženklų padirbinius.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 2:46 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 11:54 AM

Tiesa, mergina net neslepia, kad didžioji dalis parduodamų drabužių – garsių mados ženklų padirbiniai. Tai rodo ir itin žemos šių drabužių kainos. N.Šiaudikytės paskyroje galima išvysti tokių mados ženklų padirbinių kaip „Dolce & Gabbana“ suknelė ar itin brangaus prekės ženklo „Moncler“ striukė. Ją atlikėja parduoda vos už 90 eurų.

Atlikėjos sprendimas viešai pardavinėti garsių mados ženklų kopijas – išties stebinantis. Pasklidus informacijai apie N.Šiaudikytės skelbimą, pirmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ jau spėjo kilti dar viena viešų pasipiktinimų banga.

Internautai prisiminė ir kiek anksčiau vykusias diskusijas. Grupės „Naujos pupytės“ merginas jau kurį laiką persekioja apkalbos dėl jų pomėgio vilkėti neoriginalius drabužius, puoštus garsių mados namų ženklais ir etiketėmis.

Visai neseniai buvo kilęs ir viešas pasipiktinimas dėl kitos grupės narės Vitos Jakutienės rankinių. Tuomet pasipiktinę internautai tikino, kad žinoma moteris nešioja mados namų „Hermès“ bei kitų garsių vardų padirbinius. Tačiau tuomet kaltinama moteris gynėsi, kad visi jos daiktai originalūs.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.