Skandalistas E. Dragūnas pasirodys E. Jakilaičio laidoje

Į policijos nemalonę patekęs ir pastaruoju metu iš žiniasklaidos akiračio nedingstantis atlikėjas Egidijus Dragūnas nusprendė mesti kozirį – antradienio vakarą jis pasirodys Edmundo Jakilaičio vedamoje aktualijų laidoje „Dėmesio centre“.

Skandalistas E. Dragūnas pasirodys E. Jakilaičio laidoje.
Skandalistas E. Dragūnas pasirodys E. Jakilaičio laidoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 1:42 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:05 PM

Grupės „Sel“ lyderis žinią paskelbė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. „Jeigu su kuo bendraut tiesioginiame etery, manau, Jakilaitis yra idealu. Jau 4 kartus kvietė mane į laidą, 5 kartas nemeluoja. Rytoj, 21 valandą. Manau, reitingai bus geri“, – gerbėjams pranešė praėjusią savaitę policijos pareigūnus iškeikęs bei A.Mamontovą šiukšle ir troliu išvadinęs atlikėjas.

Tiesa, gerbėjai labiau susidomėjo ne pačiu faktu, kad E.Dragūnas dalyvaus laidoje, o tuo, kad jis nė nežino, per kurią televiziją bus transliuojamas ažiotažo neabejotinai sukelsiantis jo interviu. Atlikėjas iš pradžių nurodė, jog laidą transliuos „Lietuvos ryto" televizija, tačiau pastebėjęs gerbėjų juokelius suskubo pasitaisyti.

Primename, kad savaitgalį grupės „Sel“ gerbėjus šokiravo netikėtas ir radikalus grupės lyderio sprendimas – šeštadienį savo „Facebook“ paskyroje jis pranešė nutraukiantis muzikinę veiklą.

„Šįryt pabudęs aš labai aiškiai supratau, kaip noriu gyvent toliau. Aiškiai suprantu, kad einu ne tuo keliu, kuriuo noriu eit. Todėl oficialiai pareiškiu, kad grupė „Sel“ nutraukia savo muzikinę veiklą Lietuvoje“, – rašė E.Dragūnas.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.