Eteryje Egidijus Dragūnas atliko išpažintį Edmundui Jakilaičiui

Antradienio vakarą žurnalistas Edmundas Jakilaitis jaudinosi. Kviesti į pokalbių laidą dainininką Egidijų Dragūną – rizikinga. Juk dainininkas nevengia keiksmažodžių ir yra sunkiai prognozuojamas.

E.Dragūnas dalyvavo E.Jakilaičio laidoje.
E.Dragūnas dalyvavo E.Jakilaičio laidoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 9:08 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 8:55 AM

Į policijos nemalonę patekęs ir galiausiai pareiškęs, kad nutraukia savo koncertinę veiklą Lietuvoje atlikėjas nusprendė išpažintį atlikti E.Jakilaičio vedamoje aktualijų laidoje „Dėmesio centre“ (LRT).

„Bet kokiu atveju tai, kad nutraukiu savo muzikinę veiklą – tiesa. Daug žmonių netiki. Bet ateina toks momentas. Čia kaip ir turint gerą svečią – nereikia laukti, kol norėsi, kad jis išeis. Išeinu iš muzikos pasaulio tam, kad ramiai galėčiau kurti muziką“, – kalbėjo E.Dragūnas.

Atlikėjas sakė, kad dabar jam veikos netrūksta, tačiau jis nori pailsėti nuo dėmesio ir kurti dainas.

„Išvažiuoju padirbėti į Niujorką. Amerika – šalis, kur gyvena visų tautybių žmonių. Man įdomu pabūti ten. Noriu pažiūrėti, kaip man seksis dirbti savo malonumui“, – teigė jis.

Atlikėjas gyrėsi, kad uždirba daugiau nei dainininkai užsienyje. 

Tiesa, E.Jakilaičiui paklausus apie jo kritiką Andriui Mamontovui, E.Dragūnas tapo nekalbus. Dainininkas pripažino, kad A.Mamontovas jam padėjo išpopuliarėti. Čia pat pasigyrė, kad ir pats daug kam padėjo išgarsėti.

„Duodamas komentatorius į teismą aš nežinojau, kad vienas iš jų – Andrius. Nustebau. Nes kviečiau jį į koncertą, o jis sakė, kad vyksta teismai. Nesupratau, apie ką jis“, – kalbėjo E.Dragūnas.

Atlikėją įžeidė, kaip A.Mamontovas neva šaipėsi iš jo labdaringos veiklos.

„Tuomet antrą kartą jam parašiau: ar nenusibodo jam manęs šiepti?“, – sakė E.Dragūnas.

E.Jakilaičiui paklausus, ar atsiims E.Dragūnas ieškinį, šis netikėtai prisipažino, kad jokio ieškinio nedavė.

Pokalbiui pakrypus apie policininkus E.Dragūnas teigė, kad jį dažnai stabdo. 

„Mano mašinos pakankamai naujos ir visos jos cypia. Negaliu važiuoti be diržo. Policininkas viršijo savo įgaliojimus“, – miglotai kalbėjo E.Dragūnas.

Atlikėjas pasiūlė valstybei skirti 30 procentų nuo baudos policininkams. Anot atlikėjo, policininkai labai vargingai gyvena, todėl reikia juos remti.

Tuomet E.Jakilaitis atlikėjui pasiūlė nusisamdyti vairuotoją.

Po migloto pokalbio apie policiją, kalba tęsėsi apie E.Dragūno labdarą. Atlikėjas pasigyrė, kad iš albumo jau surinko beveik šimtą tūkstančių eurų labdaros.

„Kodėl aš tai darau? Kai mano vaikas iškrito iš trečio aukšto ir supratau, kad Santariškių ligoninė – ne ta vieta, kur galima lakstyti su pinigais, kad tai vieta, kur iš tiesų padeda. Tuomet nusprendžiau padėti“, – teigė jis.

Atlikėjas vardino skaičius, kuriuos neva nuo labdarai surinktų pinigų tenka mokėti valstybei, bet galiausiai pripažino, kad „nėra toks protingas“, kad pasakytų skaičius tiksliai.

Baigiantis laidai E.Jakilaitis paklausė, kodėl E.Dragūnui taip sekasi, o šis atsakė, kad jis tiesiog myli gyvenimą.

Apibendrinus pokalbį, tapo neaišku, ar tikrai E.Dragūnas baigia savo muzikinę veiklą, vairavo be diržo, ar su juo. Atlikėjas taip pat pažėrė abejonių dėl jo viešų pareiškimų duosiant komentatorius į teismą.

Tiesa, laidoje E.Dragūnas savo mylimąją Eleonorą Sebrovą pavadino žmona. Pora kartu jau daugiau nei dešimtmetį, tačiau santuokos saitais susipainioti kol kas nesiryžo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda