Baleto primarijus N.Juška ruošia princesių stovyklą su delfinais

Nerijus Juška vos šį pavasarį iš arti pabendravęs su delfinais šiais nuostabiais gyvūnais taip susižavėjo, kad iš karto nusprendė, kad reikia su jais supažindinti ir jo „mažąsias princeses“. Taip meiliai jis vadina savo šokių mokyklos auklėtines.

Nerijus Juška taip susižavėjo delfinais, kad nusprendė įkurti baleto stovyklą, kur mergaitės ruoš pasirodymą su delfinais.
Nerijus Juška taip susižavėjo delfinais, kad nusprendė įkurti baleto stovyklą, kur mergaitės ruoš pasirodymą su delfinais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 4:53 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:14 AM

Norėdamas, kad mergaitės jaustųsi kuo karališkiau, N.Juška kviečia jas į baleto ir šokių stovyklą pajūryje, kur su vaikais apsistos prabangiame Rudailių dvare, užsiims ne tik kūrybine, bet ir aktyvia veikla ir, kas svarbiausia, ruoš pasirodymą su delfinais.

Tokia stovykla organizuojama pirmą sykį Lietuvoje.

„Patekus į delfinariumą pirmoji mintis yra, kad pakliuvai į pasaką. Balete taip pat nuolat kuriame pasaką. Atėjo mintis – kodėl to nesujungus į vieną princesišką stovyklą?“ – pasakojo baleto primarijus.

Jis džiaugiasi, kad pirmojoje stovykloje birželio 14 – 21 dienomis susirinko tiek daug norinčių, kad iš karto ruošiamasi ir antrajai pasakos daliai – dar vienai princesių stovyklai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.