Kulinarinės studijos šventėje žinomi žmonės mėgavosi desertais

Geriausia kulinarinių vakarėlių vieta Kaune laikoma netradicinė kulinarijos studija „Barbarisinė antis“ ketvirtadienio vakarą kviestinius svečius pakvietė į vienų metų gimtadienį. Kvietimuose buvo nurodytas aprangos kodas „juoda–balta“, kurio laikėsi kone visi atvykusieji.

Renginių organizatorius Linas Zienius ir dizainerė Audronė Bunikienė.<br>P.Mantauto nuotr.
Renginių organizatorius Linas Zienius ir dizainerė Audronė Bunikienė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 26, 2015, 11:24 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:35 AM

Renginio metu buvo galima išvysti naujausias Velykų dekoro tendencijas, kurias padiktavo su kūrėja Olga Filatova–Kontrimiene priešakyje.

Svečiai buvo vaišinami „Mumm“ šampanu, ragavo juodų ir baltų braškių, kitų skanėstų. Jų dėmesį traukė šalia vaikštinėjusios gyvos barbarisinės antys. 

Publikos akivaizdoje vyko desertų gamybos šou, kuriuos ruošė pagamintų “Barbarisinės Anties“ virtuvės šefai.

Šioje kulinarijos studijoje per metus savo receptais ir patarimais dalijosi geriausi šalies virtuvės šefai bei garsūs ir pripažinti virtuvės šefai iš Italijos, Ispanijos, Vokietijos, Belgijos, Prancūzijos ir Šveicarijos.

Kulinarijos studijos svečiai mokomi ne tik kaip gaminti įmantriausius valgius, bet ir kaip tinkamai serviruoti stalą. Profesionalai suteikia žinias apie namų interjero dekoravimą. Studijoje vyksta šampano, vyno, konjako ir viskio degustacijų vakarai.

˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.