Naujus mago Manto Wizardo triukus pirmoji įvertina močiutė

Magas Mantas Wizardas (29 m.) kasdien rengiasi taip, tarsi būtų pasiruošęs bet kurią akimirką žengti į sceną.

„Lietuvos ryto“ TV laida „Taip gyvena žvaigždės!“ praleido dieną su Mantu Wizardu ir stebėjo, kaip magas užkulisiuose rengiasi pasirodymui.<br>D.Umbraso nuotr.
„Lietuvos ryto“ TV laida „Taip gyvena žvaigždės!“ praleido dieną su Mantu Wizardu ir stebėjo, kaip magas užkulisiuose rengiasi pasirodymui.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („Lietuvos rytas“)

Mar 26, 2015, 5:47 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:56 AM

Mago Manto Wizardo bičiuliai neprisimena, kad būtų matę jį vilkintį sportinį kostiumą. Vaikinas visuomet vilki nepriekaištingais drabužiais ir keri šypsena. Beje, kai Mantas rodo triukus, būtent šypsena atitraukia žiūrovų dėmesį nuo miklių jo rankų.

„Iliuzionistų mokyklos nėra. Turi tuo degti ir mokytis pats“, – sakė Mantas Wizardas, magiškais triukais susidomėjęs būdamas septynerių. Vėliau jo mokytoju tapo iliuzionistas Arvydas Stonys.

Vaikinas yra baigęs filosofijos ir psichologijos studijas, tačiau šiandien pragyvena iš triukų.

Jis pasirodymus rengia su savo padėjėja balerina Kristina Tarasevičiūte (27 m.).

„Lietuvos ryto“ TV laida „Taip gyvena žvaigždės!“ praleido dieną su Mantu Wizardu ir stebėjo, kaip magas užkulisiuose rengiasi pasirodymui.

Laidos kūrėjai apsilankė naujame Manto bute, kuriame jis dar tik pradeda įsikurti, ir įamžino, kaip kartoninėje dėžėje į būstą nešami pirmieji daiktai.

Įrenginėjant butą pagrindinė jo konsultantė yra motina. Kai reikia išsirinkti automobilį, Mantas kreipiasi patarimo į A.Stonį – jis jam tapo tarsi antrasis tėvas.

O naujausius triukus magas pirmiausia parodo savo močiutei ir ji juos įvertina.

Prieš trejus metus su mylimąja orų pranešėja ir savo padėjėja Karolina Liukaityte išsiskyręs Mantas Wizardas laidos rengėjus tikino, jog dabartinė jo pagalbininkė K.Tarasevičiūtė yra tik gera draugė.

„Lietuvos ryto“ TV, 21.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Taking Regional Leadership in Green Finance