To dar nebuvo! Nuotaka K. Daujotaitė per vestuves atėjo į darbą

Savo vestuvių dieną – į darbą. Taip nustebino scenografė ir kostiumų dailininkė Kotryna Daujotaitė (33 m.). Penktadienio rytą ištarusi „taip“ savo mylimajam dailininkui dekoratoriui Remigijui Jančauskui (44 m.), vakare Kotryna nuskubėjo į Vilniaus mažąjį teatrą. Čia žiūrovai išvydo režisieriaus Rimo Tumino premjerą „Minetis“.

Kotryna Daujotaitė susituokusi su Remigijumi Jančausku nuskubėjo į teatrą su vestuvine suknele nusilenkti publikai po premjeros „Minetis“ Vilniaus mažajame teatre.<br>D.Matvejevo nuotr.
Kotryna Daujotaitė susituokusi su Remigijumi Jančausku nuskubėjo į teatrą su vestuvine suknele nusilenkti publikai po premjeros „Minetis“ Vilniaus mažajame teatre.<br>D.Matvejevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2015, 4:20 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:58 AM

Po jos K.Daujotaitė išėjo nusilenkti publikai kartu su spektkaklio kūrėjais, vilkėdama vestuvinę suknelę.

„To dar nebuvo!“ – ošė publika, patyrusi unikalų faktą teatro istorijoje ir gavusi progą pasveikinti vieną kūrėjų ne tik su premjera, bet ir vestuvėmis.

O juk ir diena ne eilinė – kovo 27-ąją minima Teatro diena. Kotrynai tik džiaugsmas skirti laiko kad ir per savo vestuves teatrui. Mat garsus režisierius R.Tuminas yra sakęs, kad jeigu kolega tik ištaria, jog eina į darbą – teatro nebelieka. Teatralams – tai gyvenimo būdas. Be to, pati Kotryna kilusi iš kūrybiškos šeimos – močiutė buvo išraiškos šokio pradininkė Kira Katerina Daujotaitė, mama – garsi aktorė Inesa Paliulytė, tėvas – režisierius Algimantas Pociūnas.

Taip susiklostė, kad ir Kotrynos išrinktasis – taip pat teatralas. Su R.Jančausku ji susitiko prieš dešimtmetį.

„Jis išpildydavo tai, ką aš sukurdavau. O vieną dieną trenkė žaibas, ir mes vienas į kitą pažvelgėme kitomis akimis“, – sakė K.Daujotaitė.

Vestuvių data buvo numatyta jaunikui dar net nepasipiršus, tiesiog juokaudami jie garsiai ištarė, kad jei ką – tuoksis Teatro dieną. Ir tik po to įvyko piršlybos. Remigijus Kotrynos rankos paprašė jiedviem viešint Italijoje, Asyžiuje.

Negana to, kad nuotaka per savo vestuves skyrė dėmesio ir profesinei veiklai, ji pati pagamino ir vestuvinį tortą. Tiksliau – itališką desertą tiramisu.

„Rinkausi, rinkausi ir pagalvojau, kad bus skaniausia, o ir labai simboliška pagaminti tiramisu – Italijoje jis mus labai sužavėjo, grįžusi išmokau ruošti“, – juokėsi nuotaka.

Be to, pati susikūrė suknelę – juk ji kostiumų dailininkė. Rūbą pasiuvo gera draugė siuvėja. Jis – vintažinio stiliaus, kuklus, o ir su istorija. Prieš keletą metų Kaune, viename butike, Kotryna susižavėjo prancūziškais nėriniais ir pagalvojo, kad būtų nuostabu tokių gauti vestuviniam rūbui. Per tuos kelerius metus nėrinių taip niekas ir nenupirko – tarsi laukė K.Daujotaitės.

Po vestuvių mėgautis medaus skoniu neleis darbai, jaunieji trumpam išvyks į Druskininkus, o štai po mėnesio keliaus į Graikiją pagaliau pabūti dviese.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.