A. Anušausko mylimoji L. Bulanovaitė pasipuošė vestuvine suknele

Seimo nario Arvydo Anušausko (51 m.) ir jo mylimosios Linos Bulanovaitės (24 m.) vestuvės – ne už kalnų. Visai netrukus prie altoriaus žengsianti mergina šiuo metu užsiima vienu maloniausių jaunosios darbų – renkasi suknelę svarbiausiai savo gyvenimo šventei.

A. Anušausko mylimoji L. Bulanovaitė pasipuošė vestuvine suknele.<br>J.Stacevičiaus/ „Facebook“ nuotr.
A. Anušausko mylimoji L. Bulanovaitė pasipuošė vestuvine suknele.<br>J.Stacevičiaus/ „Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-29 14:24, atnaujinta 2018-01-08 01:03

Primierkų“ diena. Graži, kukli, bet ši ne mano...“ – po nuotrauka, įkelta socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, rašė Seimo nario mylimoji.

Primename, kad garsią porą netikėtai suvedė istorija. „Aš juk buvau viena iš Istorikų dienų organizatorių. Kai reikėjo pasikviesti vieną žinomesnių, ką nors pasiekusių žmonių, juo tapo būtent jis. Ir ne aš jį pasirinkau – vyko studentų balsavimas“, – kiek anksčiau žurnalui „Stilius“ prisiminimais dalijosi praėjusiais metais Vilniaus universitete kultūros istoriją ir antropologiją baigusi politiko sužadėtinė.

Paklausta apie vestuvių datą Lina pernelyg neatviravo – esą tai šventė, skirta tik jaunavedžiams ir artimiausiems jų draugams.

„Viskas jau suplanuota. Datos tikrai nenorime viešinti, bet tai įvyks kitais metais pavasarį.

Tai nebus didžiulė šventė su dideliu būriu draugų. Dalyvaus mums artimiausi žmonės: tiek iš šeimos rato, tiek draugai. Norime jaukių vestuvių tarp savų“, – praėjusių metų spalio mėnesį pasakojo L.Bulanovaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.