„Login 2015“ kalbėsianti M. Šalčiūtė: „Iš manęs yra ko išmokti“

Šių metų progreso konferencijoje „Login 2015" tarp daugybės įtakingų verslininkų ir pranešėjų bus galima išvysti ir jaunąją verslininkę, socialinių tinklų žvaigždę Moniką Šalčiūtę. Gavusi organizatorių kvietimą tapti viena pranešėjų, mergina dvejojo ar jį priimti.

M.Šalčiūtė sakė pagalvosianti ar „Login 2015“ konferencijoje kalbėti ir apie patyčias.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
M.Šalčiūtė sakė pagalvosianti ar „Login 2015“ konferencijoje kalbėti ir apie patyčias.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-31 17:02, atnaujinta 2018-01-07 21:20

Tačiau Monika įsitikinusi – ten nebus balta varna. Kaip ji sakė lrytas.lt, šiemet vyksianti konferencija kiek kitokia – joje bus galima išvysti ne vieną jauną pranešėją.

„Aišku, šiek tiek svarsčiau ar priimti pasiūlymą. Galvojau, ar ten kalbėdama jausiuosi savo rogėse. Tačiau galiausiai priėmiau išvadą, kad reikia dalyvauti, nes tikrai didelė garbė dalyvauti tokiame renginyje“, – mano M.Šalčiūtė.

Jaunosios verslininkės pranešimo tema – „Mergina iš pasakos“. O, kaip skelbiama renginio organizatorių internetiniame puslapyje, M.Šalčiūtė savo pranešime papasakos apie save, kalbės apie savo, kaip socialinių tinklų žvaigždės fenomeną bei atskleis, kiek iš tokio netipinio verslo galima užsidirbti.

Paklausta ar nebijo vėl sulaukti lavinos patyčių, drąsioji M.Šalčiūtė sakė: „Iš tiesų, man labai keista, kad žmonės dar net negirdėję pranešimo, apie jį jau turi išankstinę nuomonę. Siūlyčiau taip nesielgti“.

O galbūt socialinių tinklų žvaigždė apie patyčias kalbės ir savo pranešime?

„Galbūt. Dabar man pakišote gerą mintį, gal kažkiek apie tai ir kalbėsiu. Tačiau stengiuosi į tokius dalykus nesikoncentruoti, stengsiuosi viską pateikti iš gerosios pusės: ką mėgstu daryti, kaip atsiradau. Blogųjų pusių stengiuosi nekišti“, – aiškino M.Šalčiūtė.

Ji nesibaimina ir dėl to, kad bus vieną jauniausių konferencijos pranešėjų. Juk šiemet „Login 2015“ pasirodys ir už ją jaunesnių asmenybių, kurios išpopuliarėjo, pavyzdžiui, vaizdų dalinimosi platformos „Youtube“ dėka.

„Galbūt mane dėl to organizatoriai ir pasikvietė? Dėl įvairovės, kad įtrauktų kuo daugiau jaunų žmonių. Nepasakyčiau, kad ten būsiu jaunausia. Iš manęs yra daug ko išmokti. Tikrai. Kaip ir iš kiekvieno žmogaus – kiekvienas turi ką papasakoti ar parodyti“, – įsitikinusi mergina.

Tačiau ko konkrečiai galėtų pamokyti jaunus ar vyresnius žmones, M.Šalčiūtė neatskleidžia. „Ateisite ir pamatysite. Dabar neišduosiu, nes dar ruošiuosi“, – tikino.

Gegužės 7-8 dienomis vyksiančioje „Login 2015“ konferencijoje pranešimus skaitys ir tokie garsūs pranešėjai kaip verslininkas ir antepreneris Ilja Laursas, „Barclays" technologijų centro Lietuvoje vadovė Milda Dargužaitė, mokslininkas Markas Postas, Vilniaus meras Remigijus Šimašius ir daug kitų įvairių sričių profesionalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.