Monika Šalčiūtė ir Kristina Brazauskienė pasipuošė it dvynės

Trečiadienio vakarą Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje surengtoje tradicinėje Auksinių svogūnų įteikimo ceremonijoje daug žvilgsnių krypo į šokėją Moniką Šalčiūtę ir verslininkę Kristiną Brazauskienę. Ceremonijos rengėjų greta pasodintos moterys pasirinko vienodos spalvos sukneles.

M.Šalčiūtė ir K.Brazauskienė pasirinko vienodos spalvos drabužius.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
M.Šalčiūtė ir K.Brazauskienė pasirinko vienodos spalvos drabužius.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 2:12 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 6:17 PM

Kristinai – 66-eri, Monika amžiumi jai tinka į anūkes. Jų vaidmuo ceremonijoje – irgi skirtingas. Kristina į sceną žengė paskelbti, kad Metų patiekalo apdovanojimas atiteko Viktorui Uspaskichui (jis ceremonijoje nedalyvavo). Monika – pati atsiimti Metų dresuotojos apdovanojimo (už tai, kad TV šou „Šok su manimi“ eteryje susipliekė su Jurijumi Smoriginu).

Tačiau šalia pasodintos Monika ir Kristina bendravo kaip geros bičiulės, smagiai pozavo nuotraukoms, o jų pasirinktas įvaizdis privertė publiką šnabždėtis, kad moterys tikriausiai pasitarė prieš eidamos į šį renginį, o ir greta pasodintos tikriausiai buvo neatsitiktinai. Abi jos pasipuošė vienodos mėlynos spalvos suknelėmis – tik Monika pasirinko drąsesnį, nugarą apnuoginantį rūbo modelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.