Giedrius Drukteinis mokys kauniečius žydų sėkmės paslapčių

Žurnalistas, rašytojas ir žinomas verslo konsultantas Giedrius Drukteinis atvyksta į Kauną mokyti žydiškos sėkmės paslapčių.

G.Drukteinio paskaitos niekada nebūna nuobodžios.<br>T.Bauro nuotr.
G.Drukteinio paskaitos niekada nebūna nuobodžios.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Apr 3, 2015, 10:52 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:22 PM

Balandžio 3 dieną „Best Western Santakos“ viešbutyje jis skaitys dvi paskaitas – ryte „Efektyvi ir kūrybinga asmeninė komunikacija – geriausia priemonė karjerai ir verslui“ apie šiuolaikinio pasaulio žmonių tarpusavio bendravimo specifiką ir problemas, įtakos ir pardavimo mechanikas, asmeninės komunikacijos metodus kaip priemones siekiant savo tikslų, 3 „auksines“ komunikacijos taisykles ir tai, kaip išsiugdyti charizmą.

Po pietų kauniečiai išgirs kitą G.Drukteinio paskaitą – „Septynios žydų sėkmės paslaptys – pažadink savyje žydą“, paaiškinančią, kodėl žydai yra yra sėkmingiausia pasaulyje tauta tiek versle, tiek kultūriniame gyvenime, pristatant jų pasaulėžiūros principus ir patarimus, kaip šiuo patarimus pritaikyti savo asmeniniame gyvenime ir versle.

„Kodėl žydai? – klausė G.Drukteinis. – Tiesiog neteko girdėti tokių frazių kaip „portugališka“ ar „argentinietiška“ sėkmė. Mane nuo mažens domino, kodėl žydai, fiziškai niekuo nesiskiriantys nuo mūsų, turėdami pačias nepalankiausias istorines sąlygas vis dėlto sugebėjo išsikovoti unikalius pasiekimus visose srityse, kur tik jiems atsirasdavo galimybės pasireikšti?

Jau nekalbant apie išties ypatingą ir galingą Izraelio valstybės istoriją ir sėkmingą kovą už savo nepriklausomybę. Tai veda prie natūralios išvados, kad tikroji galia slypi ne raumenyse, kaip dažnas yra linkęs pagalvoti, o tarp mūsų ausų. Juoba, kad dauguma tos žydiškos sėkmės principų ir mums yra pažįstami iki koktumo.

Deja, mes ne visada mokame juos pritaikyti savo asmeniniame gyvenime. Todėl jau pastaruosius kelerius metus nenuilsdamas darbuojuosi visuose Lietuvos regionuose, siekdamas įvairiomis formomis paskatinti mus ne zyzti, ne sielvartauti, ne ieškoti priekabių, bet bent šiek tiek pakeisti savo požiūrį, kuris, kaip rodo istorija, veda tik prie pergalių bei sėkmės“.

Vis tik galima įžvelgti ir keistenybių. Kodėl žydai, būdami tokiais gerais finansininkais, dirigentais, rašytojais, prodiuseriais ir verslininkais, vis dėlto negarsėja pasiekimais individualiose sporto šakose? Apie tai – jo paskaitoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.