I.Navickaitė apie „Voyage-Voyage“: „Kaltinimai man – nepagrįsti“

Penktadienį žiniasklaidą pasiekė informacija apie sustabdytą kelionių organizatorių „Voyage-Voyage“ veiklą. Kompanijos akcininkas Darius Tolušis dėl susiklosčiusios situacijos ėmė kaltinti buvusią kompanijos generalinę direktorę bei buvusią savo ilgametę draugę Ingridą Navickaitę.

Metus „Voyage-Voyage“ vadovavusi I.Navickaitė piktinasi dėl jai metamų kaltinimų ir atsakomybės dėl nuostolingos įmonės veiklos.<br>R.Daskevičiaus nuotr.
Metus „Voyage-Voyage“ vadovavusi I.Navickaitė piktinasi dėl jai metamų kaltinimų ir atsakomybės dėl nuostolingos įmonės veiklos.<br>R.Daskevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2015, 6:10 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:20 PM

Portalo lrytas.lt kalbinta moteris iškart patikino, kad neketina leistis į asmeniškumus ir kalbėti apie buvusius savo ir D.Tolušio asmeninius santykius. Tačiau dažnai viešuose renginiuose pasirodanti I.Navickaitė neslėpė apmaudo dėl susiklosčiusios situacijos ir šoko dėl jai metamų kaltinimų.

„Realybė yra tokia, kad nuo įmonės veiklos atsitraukiau prieš tris mėnesius. Visa tai man šiandien buvo siurprizas. Apie viską sužinojau tik iš žinių tarnybos skambučio, kai manęs paprašė pakomentuoti situaciją. Galvojau, kad tai – pokštas“, – sakė moteris.

Apie jai D.Tolušio metamus kaltinimus I.Navickaitė taip pat sužinojo iš spaudos ir tikino, kad jos buvusio partnerio skleidžiama informacija yra šmeižtas.

„Minima, kad aš buvau įmonės akcininkė. Tai – neteisybė. Niekada nebuvau akcininkė ir, manau, tokie dalykai labai gretai gali būti patikrinti. Per penkerius įmonės veiklos metus, ketverius iš jų verslui vadovavo Darius ir tik vienerius metus vadovė buvau aš. Bandymas atsakomybę mesti man mažų mažiausiai yra nesąžiningas“, – piktinosi ji.

I.Navickaitė taip pat garantavo, kad jai vadovaujant įmonei nebuvo švaistomos jokios lėšos asmeniniams reikalams, neskaitant jai priklausiusio atlyginimo. Tad moteris sakė tikinti, kad šiuo metu vykstantys procesai padės atskleisti tiesą.

„O dėl kažkokių privataus gyvenimo momentų… Tikrai nekomentuosiu, nes manau, kad tai nėra susiję“, – įsitikinusi buvusi „Voyage-Voyage“ direktorė.

I.Navickaitė taip pat tikino nebijanti atsiliepti žurnalistams ir komentuoti situaciją bei ją sąmoningai vertinti.

„Nesuprantu, kodėl atsakomybės neprisiima ir su spauda nebendrauja šiuo metu įmonėje dirbantys žmonės“, – stebėjosi ji.

Moteris dar pridūrė, kad šiuo metu jau pradėjo galvoti apie į kelionę išvykusius žmones. Tačiau jos manymu, „Voyage-Voyage“ paslaugas užsisakusiais žmonėmis bus pasirūpinta.

I.Navickaitė jau kurį laiką pramogų pasaulio vakarėliuose pasirodo kartu su „Virtuvės mitų griovėjų“ įkūrėju Alfu Ivanausku. Neseniai ji prisijungė prie šio projekto kūrybinės komandos, be to, pasigirdo kalbos ir apie poros sužadėtuves.

Tokias kalbas paskatino ant I.Navickaitės rankos atsiradęs žiedas. Tačiau moteris dar kartą patikino apie savo asmeninį gyvenimą nesiruošianti kalbėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.