Ericos Jennings-Didžiulis 10-mečio išvaizdos pokyčiai

Dainininkė Erica Jennings Lietuvoje jau gyvena daugybę metų, tačiau joms gana egzotiška ir neįprasta išvaizda iki šiol žavi lietuvius. Ryški ir charizmatiška žvaigždė visada sugeba patraukti dėmesį į save. Jai padeda ne tik išskirtinis aprangos stilius, bet ir ryškios garbanos.

Ericos Jennings išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Ericos Jennings išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2015, 8:37 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 12:56 PM

E.Jennings per dešimtmetį kiek pasikeitė, tačiau atrodo, kad kuo toliau, tuo labiau ji atrodo gražesnė ir žavingesnė. Gal todėl, kad žinoma moteris nebijo eksperimentuoti nei su savo garbanų spalva nei su aprangos stiliumi? Ant scenos ji labai greitai virsta seksualia muzikos deive ar romantike iš senų laikų. E.Jennings kasdienis ir gatvės stilius – gerokai paprastesnis, tačiau tikrai neprastas. 

Dainininkė besilaukdama tiek pirmojo, tiek antrojo vaiko nesistengė slaptytis nuo fotografų, o dažnai ir labai mielai pozuodavo su nėščiosios pilvą pabrėžiančiais drabužiais.

Be to, ko gero, E.Jennings yra viena nedaugelio Lietuvos žvaigždžių, kurios nebijo pasirodyti be makiažo ir be jo atrodo tikrai puikiai.

Lrytas.lt kviečia įvertinti Ericos Jennings nuotraukas, darytas per pastarąjį dešimtmetį, ir įvertinti jos išvaizdos pokyčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.