Skrybėlaitės žinomas moteris pavertė tikromis damomis

Pavasariško renginio staigmena tapo kaunietės kūrėjos Tatjanos Brezginos skrybėlaičių kolekcijos pristatymas. Ekstravagantiškus galvos apdangalus demonstravo žinomos vilnietės: vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, stilistė Violeta Malevska, plaukų meistrė Rūta Morozovienė, renginių prodiuserė Anna Oleinik, verslinininkė Daiva Šinkūnaitė, reklamos specialistė Kristina Dumčienė, leidėja Danutė Vilionytė.

Vakaro akimirka.
Vakaro akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:39 PM

Kolekcijos pristatymą lydėjo smuiko garsai: vakaro metu gyvai grojo „Gaja Trio“ narė Sigita Grodzenskienė. Makiažą modeliams kūrė meistrė Lilija Grigaravičienė.

Kaunietė T. Brezgina teigia, esanti, bene vienintelė vienetinių skrybėlių kūrėja Baltijos šalyse. Talentinga moteris kuria ne tik ištaigingus galvos apdangalus, bet ir dekoratyvines lėles, kurių kiekviena turi savo vardą ir net pasą. „Mada domiuosi jau seniai, kai dar studentavimo laikais dirbau modeliu ir demonstruodavau Viačeslavo Zaicevo kolekcijas“, – sakė T. Brezgina, kurios autoriniai darbai yra itin paklausūs svečiose šalyse, ypač Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur jau daugiau nei dešimtmetį gyvena jos dukra. Ponia Tatjana renginio dalyvėms davė patarimą, kad skrybėlaitę reikėtų derinti ne prie aprangos, o prie veido formos ir odos spalvos.

Žinomos moterys penktadienio vakarą demonstravo ne tik skrybėlaites, bet ir vilnietės Monikos Kasiulytės-Bobyliovos sukurtus papuošalus. Autorės kurti aksesuarai skatina moters kūrybiškumą: iš kaklo papuošalo jie lengvai gali virsti diržu ar plaukų juosta; iš apyrankės – žaisminga skarelės puošmena.

Finaliniu kolekcijų modeliu tapo žinoma Lietuvoje plaukų meistrė R. Morozovienė, tą vakarą šventusi savo jubiliejų. Pasveikinti žinomos moters, kuri savo gimtadienį atšventė demonstruodama aksesuarų kolekcijas, atvyko nemažas būrys bičiulių.

Renginio viešnios dalyvavo unikalių lietuviškų desertų „Riešutainių“ degustacijoje. Taip pat galėjo susipažinti su „Derbe“ natūraliomis plaukų priemonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.