Aktorius Kristijonas Bartoševičius renkasi „supermeno“ vaidmenį

Žinomas aktorius, puikiai pažįstamas iš televizijos ekranų kaip Saulius Poška, neseniai Vilniuje buvo pastebėtas šiek tiek kitokiame amplua. Apsirengęs raudonai mėlynu supermeno kostiumu jis blaškėsi Vilniaus centre kažko ieškodamas ir kalbindamas praeivius. Kartu su juo buvo ir filmavimo grupė.

Saulius Poška virto „supermenu“.
Saulius Poška virto „supermenu“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 3:46 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:23 AM

Kiek vėliau, „Facebook“ socialiniame tinkle pasirodė video, kuriame „Supermenas“ su žemėlapiu rankose klausinėja vilniečių, kur renkasi superherojai. Video pabaigoje jis išrėžia: „Balandžio 11 dieną „nowJapan: INTRO“ renkasi visi superherojai. Būk ir tu!“. Paaiškėjus, kad „Supermenas“ kviečia į festivalio „nowJapan“ renginį, vieno iš festivalio organizatorių Sergej Grigorjev buvo pasiteirauta, kas gi ten vyks.

„Tai pavasarinis festivalio „nowJapan“ renginys, o Intro, šiuo atveju, reiškia įžangą į Cosplay kostiuminį pasirodymą, sparčiai populiarėjantį Lietuvoje. Kviečiame visus susidomėjusius susipažinti su Cosplay arba drąsiai lipti ant scenos parodyti savo antrojo „Aš“.“ – skatino organizatorius ir pridūrė, kad burtų keliu išrinktam laimingajam, pasirodžiusiam scenoje, skrydžių bendrovė „Air Lituanica“ padovanos du skrydžio bilietus į Anime festivalį Taline.

Į klausimą, ar „Supermenas" taip pat lips ant scenos, Sergej paslaptingai atsakė: „Supermeno“ scenoje galime ir neišvysti, tačiau Kristijonas ten tikrai bus, tik šiek tiek kitokio personažo kailyje.“

Kokį personažą šįkart įkūnys Kristijonas, sužinokite jau balandžio 11 dieną „nowJapan: INTRO“ renginyje Menų fabrike Loftas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.