A. Šedžius linksminosi naktiniame klube su kitomis merginomis

Kai vyras ar žmona po vieną lankosi naktiniuose klubuose, tai reiškia du dalykus: arba didžiulį pasitikėjimą vienas kitu, arba braškančią santuoką.

Andrius Šedžius – linksmybių sukūryje.<br>„Mojo Lounge“ nuotr.
Andrius Šedžius – linksmybių sukūryje.<br>„Mojo Lounge“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2015, 5:02 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 10:20 PM

Savaitgalį verslininkas Andrius Šedžius linksminosi Šiaulių klube „Mojo Lounge“. Aplink jį – merginos, o viena net uždėjusi ant kaklo ranką. Kaip tik neseniai pasigirdo gandų apie braškančią garsios poros sąjungą. Tačiau Andriaus žmona Monika tai paneigė.

Laikas parodys. Kol kas prieštaravimų daug.

Monika persikraustė į Vilnių – čia ketina ieškoti darbo. Andrius iš to tik juokiasi.

Tuo pačiu ir pavydo – per akis. 

 “Aš esu žiauriai pavydi, bet tai nevyksta be pagrindo, – mįslingai užsiminė M.Šedžiuvienė. -Man patinka būti šeimos moterimi, jau nuo paauglystės žinojau, kad mano tikslas – ne karjera ir pinigai, o šeima“.

M.Šedžiuvienė prisipažino, kad praėjus dvejiems metams nuo įspūdingų vestuvių atsiradęs pavydas trukdo šeimos ramybei.  “Neslėpsiu, patikrinu iš kelionių grįžusio vyro telefone esančias žinutes ir elektroninį paštą. Žinau, kad tai kvaila. Tačiau nieko negaliu sau padaryti, esu labai pavydi. Niekada negalvojau, kad taip pavydėsiu savo vyro. Tačiau pavydžiu ne be pagrindo ir Andrius tai žino“, – aiškina Monika.

 Ji sako, kad ir moterys šiais laikais sau leidžia labai daug. Žinodamos, kad Andrius yra vedęs, jos vis tiek rodo ypatingą dėmesį ir flirtuoja. Šedžių porą taip pat skiria ir nevienodas požiūris į santuoką bei dėmesį sutuoktiniui.

„Andrius įsivaizduoja, kad moteriai labiausiai reikia finansinio saugumo: namo, automobilio, dovanų, drabužių. Tačiau man tai nėra svarbiausi dalykai. Dėmesio trūkumo užkaišymas dovanomis man nežavi“, – tvirtino moteris.

Žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimui, kad Šedžiai jau kurį laiką negyvena kartu, Monika atremia: „Taip, neseniai persikrausčiau gyventi į Vilnių, nes čia daugiau galimybių įsidarbinti. Ketinu siųsti savo gyvenimo aprašymą, ieškoti darbo, tačiau Andrius iš manęs tik pasijuokia. Jis nesupranta, kam man reikia dirbti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.