G.Gurevičiūtė: „Pasakysiu drąsiai – sužavėta Daktarų šeimos“

Šią savaitę televizijos laidoje „Yra kaip yra“ apsilankė Henriko Daktaro žmona Ramutė Daktarienė ir mama Jadvyga Daktarienė. Viena iš šios laidos vedėjų Gintarė Gurevičiūtė prisipažino, kad po pokalbio su šiomis moterimis ji liko sužavėta iki gyvos galvos nuteisto kalėti H.Daktaro šeimos.

Gintarė Gurevičiūtė prisipažino, kad liko sužavėta iki gyvos galvos nuteisto kalėti H.Daktaro šeimos.
Gintarė Gurevičiūtė prisipažino, kad liko sužavėta iki gyvos galvos nuteisto kalėti H.Daktaro šeimos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 11:23 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:14 PM

„Pasakysiu drąsiai, likau sužavėta Daktarų šeimos. Niekada per daug nesidomėjau nusikalstamu pasauliu, todėl nežinau, kiek skausmo ir kam yra sukėlusi ar ne ši šeima, ir nenorėčiau to vertinti. Bet šios moterys, jų atsidavimas, ištikimybė, lojalumas – tikros šeimos pavyzdys.

Šeima yra kumštis, vienybė, stiprybė. Šeima yra tai, kas gyvenime svarbiausia. Žodis džiaugsme ir varge Daktarų gyvenime įgauna tiesioginę prasmę. Tokios turi būti tikros moterys, Mama ir Žmona. Pagarba“, – socialiniame tinkle „Facebook“ savo nuomonę išreiškė G.Gurevičiūtė.

Pirmadienio ir antradienio „Yra kaip yra“ laidose H.Daktaro mylimos moterys teigė, kad kalėdamas Henrikas patiria baisias kančias, nes sąlygos Lukiškių tardymo izoliatoriuje prilygsta lageriui – ten daugybė žmogaus teisių pažeidimų.

Šiltų žodžių apie savo sūnų negailėjo Henriko mama Jadvyga. Moteris tikino, kad Henrikas buvo geras vaikinas, dar jaunystėje daug dirbo, mokėsi, buvo labai nuoširdus, „vogt neidavo“.

H.Daktaras – vienas žinomiausių visų laikų Lietuvos nusikaltėlių, dažnai vadinamas nusikalstamo pasaulio autoritetu. Jis vadovavo 1978 metais Kaune susikūrusiai nusikalstamai Daktarų grupuotei. Vadinamojoje Daktarų byloje yra sukaupta apie 200 nusikaltimų, tarp jų – daugiau kaip 30 žmogžudysčių. Daktarui inkriminuojama daugybė nusikaltimų už turto prievartavimą, kūno sužalojimus, žmogžudystes. Spėjama, kad jis gali būti nužudęs savo pusbrolį ir kitus jam pasipriešinusius jo suburtos gaujos narius.

Daktaras iš viso yra teistas penkis kartus. Pirmąsyk už grotų jis atsidūrė būdamas 19 metų.

2013 metais Klaipėdos apygardos teismas nuteisė Henriką Daktarą kalėti iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.