H. Daktaro dukra pasiuntė A. Jagelavičiūtei grėsmingą užuominą

Šią savaitę rodyta televizijos laida „Yra kaip yra“, kurioje dalyvavo iki gyvos galvos nuteisto kalėti Henriko Daktaro artimieji, sukėlė diskusijas viešojoje erdvėje. Minėtos laidos ekspertė Gintarė Gurevičiūtė žavėjosi moterų atsidavimu, o stilistė Agnė Jagelavičiūtė baisėjosi, kad nusikalstamojo pasaulio atstovus ar jų artimuosius galima taip laisvai liaupsinti. Aštriais pareiškimais garsėjančios Agnės žodžiai nepraslydo pro ausis H.Daktaro žmonai ir jų dukrai.

A.Jagelavičiūtė situaciją priėmė kaip įspėjimą būti atsargesnei: „Ar dabar jau neiti į gatvę? Ar tai grasinimas?“<br>D.Umbraso nuotr.
A.Jagelavičiūtė situaciją priėmė kaip įspėjimą būti atsargesnei: „Ar dabar jau neiti į gatvę? Ar tai grasinimas?“<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2015, 3:33 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 6:19 PM

„Linkėjimai nuo Guzo iš Kauno. Agne, kalbėk apie skudurus geriau, o ne ko neišmanai“, – A.Jagelavičiūtės paskyroje parašė H.Daktaro dukra Živilė.

Guzas – tai H.Daktaro bendražygis Vidmantas Gudzinskas. Guzu pravardžiuojamas vyras ilgai buvo laikomas vienu įtakingiausių Kauno mafijos veikėjų.

A.Jagelavičiūtė tokį Živilės pasisakymą priėmė kaip įspėjimą būti atsargesnei: „Ar dabar jau neiti į gatvę? Ar tai grasinimas?“

Juolab kad ir Henriko žmonos Ramutės Daktarienės pasisakymas nebuvo itin šiltas.

„Agne Jagelavičių, kai pragyvensi santuokoje su vyru 35 metus ir užauginsi su tuo vieninteliu burį vaikų (deja deja, tau nešviečia, nes jau kažin kelintu jodinėji), tai galėsi kažką ta tema ir pakomentuoti. P.S.: teismo nuosprendis dar neįsiteisėjęs, todėl negali teigti, kad mano vyras kaltas dėl kažko. O jeigu žinai konkrečiai ką nors, tai tiesiai ir rėžk, kaip tu moki, o gal kartais išsirėkaudama MATAIS viešojoje erdvėje savo lovos reikalų problemas kompensuoji?“ – klausė Ramutė.

Vis dėlto A.Jagelavičiūtei netrūksta drąsos. Moteris aiškiai išdėstė, ką mano apie visa tai: „Prieš penkiolika metų visi gyvenom siaube, nes niekas nežinojo, ar išėjęs į mokykla verslininko vaikas grįš namo. Šiandien televizijoje aiškinamės, ar tie, kurie sukėlė siaubą visai šaliai, nešė gėles savo žmonoms. TV vedėjos išreiškia jiems palaikymą, o jų žmonos ir dukros rašo grasinimus viešoje „sienoje" tiems, kas jau senai nebe vaikai. Aš nežinau, ką čia pridurti. Nieko pridurti čia tiesiog neįmanoma. Sakau atvirai. Bijau. BIJAU TAIP, KAD NEIMANOMA APSAKYTI. KA DARYT?“

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad prieš 20 metų buvo nužudytas Agnės tėvas Leonas Jagelavičius. 35 metų verslininkas, pasak A.Jagelavičiūtės, buvo nužudytas po to, kai atsisakė mokėti duoklę nusikaltėliams.

Galimų nusikalstamo pasaulio atstovų teigiamas pozicionavimas skaudžiai žeidžia ne tik Agnę. Modelių agentūros „Modilinos“ įkūrėjos Jolantos Sadauskienės sužadėtinis verslininkas Marius Krygeris buvo nužudytas 2006 metais.

Nors byla iki šiol nėra baigta, žinoma, kad po netikėto užpuolikų pasirodymo buvo apšaudyti du M.Krygerio bičiuliai: pastaraisiais metais su Kauno Daktarais siejami Kęstutis Miliauskas, pravarde Šramas, ir Artūras Adomėnas, geriau pažįstamas Travoltos pravarde.

Todėl Jolanta taip pat įsitraukė į socialiniame tinkle „Facebook“ užvirusią diskusiją dėl žavėjimosi Daktarų moterų ištikimybe: „Nekaltų krauju suteptos rankos neturi pateisinimo. Niekur. Netgi šeimoje. Man susidaro kraupiai liūdnas vaizdas, kad žiniasklaidos kanalai, leidžiantys sau retransliuoti kriminalinio pasaulio paistalus ir juos dar bandyti pateikti skaniai, siekia kažkokio iškreipto nusikaltėlių ir jų niekam neįdomių santykių kanonizavimo. Gėda prodiuseriams, kuriantiems tokias laidas, ir transliuotojams, tokį vaizdą pateikiantiems auditorijai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.