Trisdešimtmetį atšventęs J. Brūzga subrendo soliniam albumui

Balandžio 15-ąją trisdešimtąjį jubiliejų atšventęs Jurgis Brūzga jaučiasi lyg ant sparnų – šventė sutapo su įrašų studijos įkurtuvėmis ir naujo kūrybinio etapo pradžia.

„Džiaugiuosi, kad aplink mane tiek draugų ir artimųjų, palaikančių kiekviename žingsnyje,“ – susijaudinimo neslėpė Jurgis.
„Džiaugiuosi, kad aplink mane tiek draugų ir artimųjų, palaikančių kiekviename žingsnyje,“ – susijaudinimo neslėpė Jurgis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 3:45 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:12 PM

„Šventėje dalyvavo net keturiasdešimt žmonių. Džiaugiuosi, kad aplink mane tiek draugų ir artimųjų, palaikančių kiekviename žingsnyje,“ – susijaudinimo neslėpė atlikėjas.

Nors įrašų studijos remonto darbai buvo planuojami vos porai mėnesių, jie, kaip dažnai nutinka, užtruko iki net pusės metų. J.Brūzga sakė, kad per tiek laiko prisikaupė labai daug kūrybinės energijos, kurią norisi išlieti naujose patalpose.

„Labai norisi atsidėti kūrybai ir stipriai padirbėti prie naujų kūrinių. Juokauju, kad dabar nenoriu nieko kito, tik kepti vieną dainą po kitos,“ – dalinosi mintimis atlikėjas.

J.Brūzga išdavė paslaptį, kad dabar jo tikslas – solinis albumas: „Vis dalinau po dainą, kitą, bet dabar norisi žmonėms duoti pilną paveikslą – brandų albumą.“

Šiuo metu atlikėjas dirba su muzikos agentūra „Rootslive“. Jos vadovas Simonas Čepėnas sakė, kad turėti tokį kolegą, kaip J.Brūzga – vienas malonumas: „Tai žodžio žmogus, kuriam svarbiausia, kad darbas būtų atliktas kokybiškai ir profesionaliai. Mūsų klientai visuomet lieka patenkinti jo pasirodymais ir klausia, kur vėl bus galima pamatyti J.Brūzgos programą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.