Lietuvis Tuen Simonas Pham – seksualiausių strazdanių gretose

Lietuvių modelis Tuen Simonas Pham pakliuvo į karščiausių pasaulio strazdanių trisdešimtuką, kurį paskelbė populiarus amerikiečių naujienų portalas elitedaily.com.

Tuen Simonas Pham.
Tuen Simonas Pham.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2015, 11:10 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 12:43 PM

„Garbė būti šiame sąraše“, – į įvertinimą kukliai sureagavo Simonas.

Kartu su lietuviu į karščiausių strazdanių gretas pateko tokios žvaigždės kaip Ispanijos rinktinės puolėjas Fernando Torresas, šių metų „Oskarų“ žvaigždė Eddie Redmayne'as, modeliai Johnny Harringtonas bei Peteris Badenhopas, aktorius Cillianas Murphy ir kiti.

Strazdanos paverčia jus unikaliu ir velniškai seksualiu. Jos yra kažkas neįtikėtinai seksualaus“, – taip pristatomi seksualieji strazdaniai.

Simonas iš lietuvių modelių išsiskiria egzotiška išvaizda. T.S.Pham tėtis – iš Vietnamo, mama – lietuvė. Nepaisant to, Simonas save laiko tikru lietuviu. Visa jų šeima ir jaunesnė sesuo Viktorija gyvena Grigiškėse.

Lietuviui jau teko pristatyti „Kenzo“ ir „Jeremy Scott“ kolekcijas madų savaitėse. Jis reklamavo tokius prekės ženklus, kaip „Club Monaco“, „Duckie Brown“, „Timberland“. Puošė žurnalų IMMO ir „Menswear“ viršelius. Jo nuotraukas galima išvysti žurnalų „Vogue“, GQ, „Bullet“ puslapiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu