Susituokė manekenė J. Čėsnaitė ir muzikantas J. Jarutis

Šeštadienį, balandžio 18-ąją, prie altoriaus žengė modelis, psichologijos bakalauro mokslus baigusi Justina Čėsnaitė ir grupės „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis. Bendraamžių pora vienas kitam tvirtą „taip“ ištarė sostinės Šv.Kryžiaus bažnyčioje. Muzikantas mylimajai, kuri po ceremonijos pasirinko Jarutės pavardę, pasipiršo kiek daugiau nei prieš metus.

J.Čėsnaitės ir J.Jaručio vestuvių akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
J.Čėsnaitės ir J.Jaručio vestuvių akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-17 12:34, atnaujinta 2018-01-06 14:15

„Niekada nesijaučiau moteriškesnė“, – tuomet prisipažino Justina. Manekenė patikino, kad sužadėtuvės buvo labai netikėtos.

„Sužadėtuvių žiedas man yra pats gražiausias pasaulyje. Jis labai gražus ir kuklus, kaip ir aš, – šypsojosi J.Čėsnaitė ir pridūrė. – Aš nesu iš tų, kurios žliumbia, bet iš susijaudinimo priverkiau kokį kibirą. Vakar skambinome tėvams, per ašaras bandžiau kažką išlementi, bet nelabai sekėsi. Man reikėjo laiko, kad susivokčiau, kas esu ir kur esu.“

Anksčiau Justina yra pasakojusi, kad puikiai prisimena dainą, kurią išgirdusi įsimylėjo iš matymo pažįstamą ir kartą ją gatvėje užkalbinusį vaikiną. Tik tada, kai draugės jai parodė „Freaks on Floor“ dainos „Realize Things“ vaizdo klipą, lietuviška muzika nesidominti Justina sužinojo, kad gatvėje ne kartą pastebėtas jaunuolis – tai grupės „Freaks on Floor“ lyderis J.Jarutis.

„Mano močiutė vis sakydavo, kad savo vyrą – amžinatilsį mano senelį – ji įsimylėjo iš dainos! Abu seneliai buvo ištremti į Sibirą, ten susipažinę traukdavo už širdies griebiančias dainas.

Juokdavausi iš jų ir sakydavau, kad neįmanoma žmogaus pamilti išgirdus jį dainuojantį. O man atsitiko tas pat! Oi, mergyt, niekada nespjauk į vandenį!“ – juokėsi pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.