A. Guoga ryžosi laikytis dietos: jau numetė penkis kilogramus

Briuselyje reziduojantis europarlamentaras Antanas Guoga (40 m.) dėl geros sveikatos ir patrauklesnės išvaizdos nusprendė imtis ryžtingų pokyčių. Jau dvi savaites politikas reguliariai mankštinasi, valgo žaliavalgių maistą ir atsisako tukinančių produktų. Rezultatas – minus penki kilogramai.

Antanas Guoga dabar (nuotr. kairėje) ir prieš devynis mėnesius.<br>„Instagram“ nuotr.
Antanas Guoga dabar (nuotr. kairėje) ir prieš devynis mėnesius.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2015, 10:11 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 11:26 AM

Kartu su bičiuliais ir gerbėjais savo tikslais pasidalijęs politikas tikina neketinantis sustoti. Anaiptol, vyras planuoja savo laimėjimais nuolat dalintis socialinio tinklo paskyrose. Tikėtina, netrukus Antaną pamatysime gerokai sulieknėjusį.

Štai ką apie ne pirmąją savo gyvenimo dietą rašė garsus vyras: „Kokia penkiasdešimta dieta mano gyvenime prasidėjo prieš dvi savaites. Bikramo joga, daugiausia raw (žalias) maistas, po šešis kilometrus spartaus ėjimo rytais, jokių miltinių produktų ir cukraus. Rezultatas jau šioks toks yra. Pradėjau nuo 109 kg, dabar sveriu 104. O kaip man eisis toliau – pasakosiu savo „Instagram'e„.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.