Dainininkės Astos Pilypaitės išvaizdos pokyčiai

Dainininkė Asta Pilypaitė viešuose renginiuose pastaruoju metu pasirodo itin retai, tačiau kaskart 44-erių scenos žvaigždė keri savo šypsena ir jaunatviška išvaizda. Prieš pusmetį, viename renginių pasirodžiusi su savo paaugle dukra, A.Pilypaitė atrodė ne ką už ją vyresnė.

Astos Pilypaitės išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Astos Pilypaitės išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2015, 7:13 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 10:11 AM

Žinoma moteris per keliolika metų ne kartą yra keitusi savo šukuoseną, o skirtingi plaukų kirpimai išryškindavo vis kitus A.Pilypaitės veido bruožus. Tačiau itin moteriškos išvaizdos daininkei, atrodo, tinka daug kas. Ji puikiai atrodo ir garbanotais plaukais, ir su kirpčiukais. O kadaise moteris džiaugėsi ir blondiniškomis garbanomis.

Elegantišku ir moterišku stiliumi išsiskiriančią dainininkę dažniausiai galima išvysti vilkint sukneles ar romantiškus marškinius. Apskritai, per daugelį metų A.Pilypaitės stilius pasikeitė ne daug, tačiau būtent toks jai puikiai ir tinka.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti Astos Pilypaitės nuotraukas, darytas prieš 15 metų ir dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.