„Kristiana“ viešnios domėjosi „Giorgio Armani“ naujovėmis

Grožio imperija „Kristiana" trečiadienio vakarą savo svečiams siūlė išskirtinę kelionę po mados namų „Giorgio Armani“ grožio pasaulį. Malonia kompanija mėgavosi verslininkė Rasa Arlauskienė, stilistai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius, aktorė Valda Bičkutė ir kiti žinomi žmonės.

„Giorgio Armani“ vakaras „Kristianoje“.<br>T.Bauro nuotr.
„Giorgio Armani“ vakaras „Kristianoje“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 9:32 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:15 AM

„Giorgio Armani“ prekės ženklo gerbėjai vakaro metu buvo supažindinti su pavasario kosmetikos ir parfumerijos naujovėmis. Kartu buvo paminėtos ir dvi svarbios datos – mados namai šiemet švenčia 40 metų sukaktį, o „Giorgio Armani“ dekoratyvinės kosmetikos linija – 15 metų sukaktį.

Lietuvoje šį dekoratyvinė kosmetika pristatoma išskirtinai „Kristiana“ salonuose ir tik dviejose vietose – Vilniaus ir Kauno „Akropoliuose“.

„Viskas, ką aš darau, tam tikru būdu arba forma yra susiję su darbu – tai yra mano gyvenimas“, – yra sakęs G.Armani. Jis tiek pat smulkmeniškas ir grožio priemonėms, ir drabužių dizainui.

Vakaro svečiams buvo pristatyti naujausias vyriškas aromatas „Acqua Di Gio Profumo“ ir jausmingas moteriškas tualetinis vanduo „Si“ bei išskirtinės „Giorgio Armani“ dekoratyvinės kosmetikos priemonės.

Svečių laukė ir dar viena staigmena – vakaro viešnia, modelis Roberta Šarkaitė, kuri nusifilmavo moteriško aromato „Si“ reklamoje.

„Vaizdo klipe grojau pianinu. Ką? Improvizavau, kas šovė į galvą“, – sakė Roberta. Ji paaiškino, kas „Si“ itališkai reiškia „Taip“ – ir kiekviena moteris turi pasakyti sau „Taip“, atverti visas savo galimybės. 

Nauju kvapų tema floristas Mantas Petruškevičius sukūrė gėlių kompozicijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.