Į stilingą vakarėlį Jurgą Šeduikytę atlydėjo vyras ir sūnus

Drabužių salonas „Šarka“ ketvirtadienį atšventė ketvirtąjį gimtadienį stilingų garsenybių apsuptyje. Butiką įkūrusių mamos ir dukters pasveikinti atėjo ir dainininkė Jurga Šeduikytė su vyru režisieriumi Vidu Bareikiu. Pora atsivedė ir sūnų Adą.

Jurga Šeduikytė su sūnumi Adu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Jurga Šeduikytė su sūnumi Adu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 8:32 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:46 AM

Salono gimtadienio proga Vilniaus centre atgimė Paryžiaus gatvė – meninė instaliacija, kuri privertė pasijusti tarsi Prancūzijos sostinėje, pilnoje stiliaus, mados ir kitų šiai šaliai būdingų atributų.

Menine instaliacija „Šarkos“ dizainerės pristatė jau nuveiktus darbus, įgyvendintas idėjas bei šiam pavasariui – vasarai sukurtas sukneles.

Per ketverius veiklos metus „Šarkos“ kuriamus rūbus pamėgo ne vienas žinomas Lietuvos veidas, o dizainerė Justė Kondratė su sese One Maldžiūnaite sukūrė sceninį įvaizdį daugybei Lietuvos atlikėjų, bendradarbiavo su teatrais kurdamos teatro rūbus, puošė nuotakas išskirtinėmis suknelėmis bei visas vilnietes – originaliais, stilingais ir patogiais rūbais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.