Kristina Brazauskienė: „Su Monika Šalčiūte lėlėmis nežaidžiame“

Į viešimą iškilusi daug kam netikėta Algirdo Brazausko našlės Kristinos Brazauskienės ir socialinių tinklų fenomenu laikomos Monikos Šalčiūtės draugystė sukėlė tikrą apkalbų ir spėlionių laviną. Tačiau galiausiai paaiškėjo, kad šios dvi itin skirtingos moterys taps naujo realybės šou dalyvėmis.

Kristina Brazauskienė ir Monika Šalčiūtė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kristina Brazauskienė ir Monika Šalčiūtė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Apr 23, 2015, 6:53 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:56 AM

Apie tai portalui lrytas.lt patvirtino ir pati K.Brazauskienė. Ir nors moteris nebuvo linkusi atskleisti jokių detalių apie realybės šou, neslėpė, kad kartu su M.Šalčiūte jau dalyvavo filmavimuose.

„Taip, mane pakviečia kartais. Jeigu turiu laiko ir noriu – sudalyvauju“, – sakė ponia K.Brazauskienė.

Ji taip pat neslėpė, kad bendrauja su M.Šalčiūte, tačiau šių santykių dar nėra linkusi vadinti draugyste:. „Kokia čia draugystė, jeigu kartais susitinkame ir tiek. Už rankučių susikubusios nevaikštome ir lėlėmis nežaidžiame“.

Ponia teigė, kad Monika jai labai patinka ir pavadino ją „puikiu jaunu žmogumi“. Tiesa, paklausta apie bendrus interesus, ji tikino dar nespėjusi išsiaiškinti, ar jas sieja ir kas nors daugiau nei bendras projektas. „Bet mane džiugina jos jaunatviškas veržlumas, pareigingumas, humoro jausmas. Man ji patinka kaip mergina – su charakteriu“, – gyrė M.Šalčiūtę.

O ar K.Brazauskienė nedalina gyvenimiškų patarimų aštriais pasisakymais pagarsėjusiai M.Šalčiūtei?

„Dar tokio pokalbio nebuvo, bet ateityje gal ir bus. Kol kas jai pagalbos nereikia. Kiek man teko stebėti, ji elgiasi labai taktiškai, yra atkakli, ryžtinga, žino savo vertę, neleidžia bet kam lipti ant galvos“, – savo naują bičiulę liaupsino K.Brazauskienė.

Paklausta, kodėl socialinių tinklų žvaigždę atsivedė į iškilmingą renginį Vilniaus rotušėje, skirtą po mirties pagerbti jos vyrą Algirdą Brazauską, ponia tikino, kad jos ten susitiko netikėtai.

„Aš jos nekviečiau. Apie renginį buvo pranešta ir man atrodo, kad jame galėjo dalyvauti visi. Mes atėjome skirtingu laiku, tik išėjome kartu. Spauda, kaip visada šiek tiek perdeda“, – aiškino K.Brazauskienė.

Pati M.Šalčiūtė nebuvo linkusi kalbėti apie naująjį projektą. Mergina tik išrėžė: „Neklausykite šito melo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.