„Lietuvos ponia 2014“ Beta Rumšienė lovoje karaliauja viena

Konkurso „Lietuvos ponia 2014“ nugalėtoja kaunietė verslininkė Beta Rumšienė (43 m.) žino, kad miegas – svarbiausias grožio, kūrybinių minčių ir geros nuotaikos šaltinis. Tiesa, savo lovoje šiuo metu ji karaliauja viena.

Pernai gražiausia Lietuvos moterimi išrinkta kaunietė B.Rumšienė savaitgaliais pusryčiaudama lovoje mėgsta pasilepinti gabalėliu torto.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pernai gražiausia Lietuvos moterimi išrinkta kaunietė B.Rumšienė savaitgaliais pusryčiaudama lovoje mėgsta pasilepinti gabalėliu torto.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Apr 26, 2015, 8:12 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:34 PM

Skyrybas prieš dvejus metus išgyvenusi grožio karalienė B.Rumšienė atvertė naują gyvenimo puslapį. Moteris pasiryžusi aukštai iškelta galva priimti drąsius iššūkius, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas  “TV antena“.

„Į praeitį stengiuosi nesigręžioti, gyvenime siekiu rimtų pokyčių. Vadovaujuosi taisykle, kad gyvenimas – gėrio ir blogio kova. Svarbu pasipriešinti blogiui ir niekada nesustoti, eiti į priekį, kurti, džiaugtis tuo, ką turi.

Skaudūs išgyvenimai buvo ir didelė pamoka – negalima aklai pasitikėti žmonėmis. Mano didžiausia atrama – motina ir 22 metų sūnus Ovidijus bei 17-metė duktė Gintarė“, – pasakojo B.Rumšienė.

Žaviausia moterimi pernai tituluota šviesiaplaukė tvirtino esanti laiminga ir daug besišypsanti. Lietuvos ponios titulas kaunietę įpareigojo daugiau dėmesio skirti labdarai, rūpintis tais, kuriems labiausiai reikia paramos.

– Ar gerai miegate?

– Ilgai nenaktinėju. Stengiuosi atsigulti iki vidurnakčio arba dar anksčiau. Tuomet lengvai užmiegu, gerai pailsiu, o ryte iš lovos šoku pailsėjusi.

Man pakanka 8 valandų miego. Savaitgaliais leidžiu sau pamiegoti 1–2 valandomis ilgiau. Atsigulus vėliau organizmas nepailsi, todėl kita diena nebūna darbinga.

– Ar mėgstate lovoje žiūrėti televizorių?

– Miegamajame televizoriaus neturiu ir niekada neturėjau. Šioje erdvėje man jo tiesiog nereikia. Prieš miegą kur kas smagiau paskaityti gerą knygą. Neįsivaizduoju, kaip galima užmigti prie įjungto televizoriaus. Žiūrėti filmą ar laidą man smagiau svetainėje ir ne vienai, o su draugija.

– Su kuo lova dalijatės mieliausiai?

– Lova – mano karalystė. Joje šiuo metu karaliauju viena.

– Ką mieliausia matyti atsibudus?

– Pro langą besiskverbiančius saulės spindulius. Šaltuoju metų laiku – žalumą. Tuomet nuotaika iškart pakyla. Atrodo, visa diena būna užprogramuota sėkmei.

– Ar mėgstate pusryčiauti lovoje?

– Dievinu savaitgalius, kai rytais lovoje galiu praleisti daug laiko.

Tuomet įprastai į mano lovą mėgsta sušokti vaikai. Šeštadienio rytą skubame skaityti spaudos, gurkšnojame juodą kavą arba mėgaujamės karštu šokoladu. Savaitgalio pusryčiams būtinai turi būti gabalėlis torto su maskarpone ir šviežiomis braškėmis.

Sekmadieniais taip pat neapsieiname be kavos ir saldžių pusryčių lovoje. Juos valgydami planuojame, ką veiksime dieną.

– Kur nenorėtumėte atsibusti?

– Prasčiausiai jausčiausi, jeigu tektų atsibusti ten, kur šalta ir drėgna. Man nesmagu atsibusti bet kokioje svetimoje vietoje. Labai mėgstu savo lovą, todėl net nuvykę į pobūvį kitame mieste su vaikais dažniausiai grįžtame ilsėtis namo.

– Gal turite ypatingą ritualą prieš miegą, kurį žūtbūt atliekate, net jeigu esate pavargusi?

– Mano ritualas – karštas dušas ir kūną užliejanti šiluma. Neįsivaizduoju, kaip be šių maudynių galėčiau atsigulti į lovą, net jeigu būčiau mirtinai pavargusi.

Kone kiekvieną vakarą prieš miegą su vaikais gurkšnojame aviečių arbatą. Atsigulusi į lovą būtinai atsiverčiu gerą romaną arba kokią nors knygą apie sveiką gyvenseną. Paskaičiusi panyru į sapnus.

– Ką sapnuojate? Tikite, kad sapnai gali būti pranašiški?

– Sapnų būna įvairių. Labiausiai patinka gražūs, ryškūs, spalvoti sapnai, susiję su gamta, jūra, saule, smėliu. Įprastai tokie sapnai reiškia, kad ateityje laukia kas nors gražaus, o šeimoje ir darbe vyraus darnūs santykiai.

Sapnuoti slenkančius plaukus arba juos sapne kirpti – blogas ženklas, pranašaujantis nelaimę. Tokių linkiu niekam nesapnuoti.

– O jūsų lova primena sujauktą darbo stalą ar visada tvarkingai paklota?

– Į lovą nei kompiuterio, nei darbo dokumentų nesitempiu – tam turiu darbo kambarį. Vienintelis įrenginys, kurį kartais naudoju norėdama paskaityti interneto naujienas, – mobilus telefonas. Man patinka gražiai paklota lova ir išvėdintas miegamasis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.